Menage a trois - realitate sau fantezie?

Afla mai multe despre amorul in trei
Teribil de excitant sau perversiune rafinata? Cu ce se poate identifica sexul in trei? Cu pasiunea, senzatiile tari, fantezia, depasirea limitelor, curiozitatea, dorinta nebuna... iubirea?

Da, poate chiar si iubirea isi face loc intr-o astfel de relatie. Dar in acest moment al "pacatuirii" exista o mare posibilitate sa apara nesiguranta, gelozia, santajul, frustrarea sau remuscarile.

Dar ce este menage-ul a trois? Este o relatie sau un aranjament intre trei persoane (de cele mai multe ori intre un cuplu si o femeie) care intretin relatii sexuale. Este oare acesta un comportament deviant?

Se stie ca una dintre cele mai frecvente fantezii ale barbatilor este o partida de sex cu doua femei, iar unii dintre ei chiar duc la indeplinire, mai mult din curiozitate, acest vis. Menage-ul a trois este o activitate sexuala veche de cand lumea, iar Franta este tara care a promovat-o cel mai mult. Nu e un secret ca este o practica foarte raspandita, care nu tine cont de rasa, culoare politica, varsta sau religie. In America, de exemplu, 14% din populatie a recunoscut ca a facut sex in 3, iar 21% dintre americani au astfel de fantezii.

Din curiozitate? Din intamplare?


Nu cred ca exista cuplu care sa nu apeleze la picanterii sexuale, mai mult sau mai mai putin extravagante si, pentru multe dintre aceste cupluri, cuvantul de ordine este discretia. Nu si in cazul Crinei si al lui Andrei, pentru care sexul in trei nu mai este de mult un tabu. Totul a inceput cand ea a vrut sa ii faca "un cadou" cu ocazia implinirii a doi ani de la casatorie: "Aveam o prietena care era bisexuala si stiu ca era foarte deschisa la noi experiente. Discutasem cu el cu mult timp inainte  despre posibilitatea unei astfel de partide de sex si totul a decurs foarte bine. A existat si un preludiu, in care ne-am mangaiat, sarutat, iar apoi am ajuns in pat. Exista cateva reguli atunci cand facem sex in trei, iar una dintre ele este sa fiu eu singura care sa il simt 'inauntru', singura care este penetrata. Este extrem de excitant menage-ul a trois, iar gelozia nu si-a facut niciodata loc in relatia noastra. Practicam acest gen de sex, pe langa swinging, de aproximativ sase ani si totul e perfect. Cuplul nostru este mai solid ca niciodata", spune, foarte sigura pe ea, Crina.

In cazul lor, simpla curiozitate de la inceput s-a transformat in ceva normal, obisnuit, iar singurul ingredient pe care il schimba este cea de-a treia persoana: "uneori se intampla sa fie si un barbat, dar de obicei este o femeie, alta de fiecare data, pentru ca ne place diversitatea. Nu ne ascundem deloc, ne place sa facem sex in trei, iar acest lucru nu ne afecteaza in mod negativ relatia. Ador zambetul lui atunci cand facem sex in trei si de fiecare data i se pare foarte flatant ca o alta femeie il vrea", continua Crina.

Pentru multe femei bisexuale, a face sex cu un barbat este ca si cum ar lua cina, iar cina se serveste in fiecare seara, nu-i asa? Iar a face sex cu o femeie este ca si cum ar manca desert, o prajitura pe care nu e obligatoriu sa o guste in fiecare seara, dar pe care si-o doresc foarte mult. Aceasta teorie mi-a expus-o Mari, "o tipa careia ii face placere sa ia cina aproape in fiecare seara si sa serveasca un desert din cand in cand", asta pentru ca nu ii place sa se intituleze bisexuala.