Exercitii pentru constientizarea excitarii la femeie

Cateva vineri la rand vom prezenta exercitii utile in atingerea sau cunoasterea placerii. Pentru exercitiul de astazi, programeaza-ti aproximativ douazeci de minute.

Cateva vineri la rand vom prezenta exercitii utile in atingerea sau cunoasterea placerii. Pentru exercitiul de astazi, programeaza-ti aproximativ douazeci de minute.

Exercitiul

Intinde-te pe spate confortabil, cu bratele si picioarele usor desfacute.

Pune-ti partenerul sa inceapa sa-ti faca o mangaiere pe partea ventrala a corpului si apoi sa se deplaseze in mod treptat spre organele tale genitale. Apoi el va continua cu o mangaiere genitala usoara, si cu sex oral daca doreste, intr-o maniera foarte senzuala, lenta si bazata pe concentrare. Fii atenta la ceea ce simti pe masura ce limba lui iti atinge vulva si excitarea iti creste.

La fiecare aproximativ cinci minute partenerul tau te va intreba care iti este nivelul de excitare. Comunica-i acestuia la ce nivel te gasesti pe scara de excitare de la 1 la 10. Pastreaza-ti atentia asupra placerii tale crescande pe masura ce el continua sa te mangaie.

Incearca sa iti dai seama de ceea ce te face sa te simti bine in mod particular. Pune-ti partenerul sa te intrebe de patru sau cinci ori care iti este nivelul de excitare pe parcursul acestui exercitiu de douazeci de minute.

Nu conteaza cat de departe ajungi sau daca nivelul tau de excitare urca ori coboara atunci cand el intreaba. Important pentru tine este sa iti relaxezi trupul, sa iti recunosti nivelurile de excitare si sa i le comunici partenerului.

Constientizarea de sine pe care o dobandesti de pe urma acestui exercitiu iti este de folos indiferent de cat de mult te excita. Daca ea nu te ajuta prea mult, spune-i partenerului. Iar daca te poarta spre orgasm, mergi mai departe si bucura-te de acesta. Insa nu forta pentru a-l obtine.