Dragoste si sex - femeia in zodia leu

Afla mai multe despre aceasta si compatibilitatile ei amoroase

Se spune despre tine ca esti egoista, dar foarte creativa si pasionata atunci cand faci dragoste. Esti plina de optimism, simti nevoia, uneori cu disperare, sa fii iubita.

Esti precum un star si doresti sa fii adulata, laudata si ridicata pe un piedestal. Te-ai nascut ca sa fii o conducatoare, o sefa careia i se cuvine totul. Esti o prezenta foarte puternica oriunde te-ai afla, iar acest lucru garanteaza succesul aproape de fiecare data.

Romantismul este una dintre principalele calitati ale tale, iar iubitul tau se poate considera un norocos. Iti place sa fii in centrul atentiei si iti doresti ca intreaga planeta sa se invarta in jurul tau. Daca nu primesti atentia pe care crezi ca o meriti de fiecare data, vei face orice sa fii in lumina reflectoarelor.

Iti amintesti de mitul lui Phaeton? Acesta isi dorea carul de lupta al tatalui sau, Soarele, insa parintele refuza sa i-l dea, cosiderand ca este prea greu pentru un baiat neexperimetat sa il manuiasca, dar Phaeton insista. A luat carul de lupta si s-a apropiat prea tare de soare, arzandu-se si murind ucis de Zeus. Cam asa esti si tu... Cand iti doresti cu ardoare ceva, trebuie musai sa ai acel ceva, chiar daca mai tarziu vei suferi.

Din punct de vedere sexual, stii sa imparti acea energie solara. Mare iubareata, ai multe pofte si dorinte si esti foarte afectuoasa. Iti place sa fii cea care conduce in dormitor si sa joci cat mai multe roluri... Daca vreun barbat are un scenariu sexual dramatic, atunci tu esti persoana potrivita sa il infaptuesti, iar daca rolul tau ar fi cel al unei regine, atunci totul ar fi perfect. Unele leoaice pot fi foarte exhibitioniste si se pot bucura de sex chiar si locuri mai putin private.

Generozitatea ta este reala si iti face placere sa aduci bucurii celor din jurul tau. Chiar daca la inceput te vei orienta mai mult asupra propriilor nevoi, in timp vei sti sa il apreciezi si pe cel de langa tine.

Atunci cand esti nemultumita, devii foarte dramatica. Daca iubitul tau nu isi da seama sau nu incearca sa te scoata din aceasta stare, este clar ca nu va "pupa" prea curand o partida de sex.   

Iti place sa faci scenarii si ai nevoie de un partener care sa fie atat personaj si "aplaudaci". "Urmeaza-ti liderul" - acesta trebuie sa fie motto-ul iubitului tau, iar liderul esti tu, bineinteles...

Intotdeauna vrei sa fii prima si cea mai buna in absolut orice, iar cand iti pui in cap sa reusesti ceva, nimic nu iti sta in cale si incerci pana reusesti. Pentru tine, viata este o scena, iar tot ceea ce intreprinzi face parte dintr-un repertoriu. Intr-o relatie iti place sa te joci, pentru ca stii ca verbul "a pierde" nu face parte din vocabularul tau...

Ai mari asteptari de la iubitul tau: trebuie sa te inteleaga, sa te mentina in centrul atentiei, sa te faca sa te simti iubita in fiece clipa, sa stie sa te satisfaca mereu, sa intuiasca momentul in care vrei sa fii sarutata sau mangaiata etc.

Emani multa sexualitate, dorinta si adori sa faci un amor "linistit". Modul in care se face apropierea este foarte importanta pentru tine. Nu am spus pana acum ca iti place sa fii adulata si sa ti sa spuna mereu cat de bine arati? Poate ai uitat... Ai momente in care cersesti complimente, cuvintele fiind foarte importante pentru tine, mai ales cele in care iti sunt etalate calitatile. "Draga mea, ai niste buze foarte senzuale, iar sanii tai... ohhh... ma innebunesc pur si simplu!" - aceasta replica nu ar trebui sa lipseasca din "repertoriul" de zi cu zi al iubitului tau.  

Adori sa seduci si de aceea oglinda este pentru tine mai mult decat un accesoriu pe care il porti mereu la tine. Este prietena ta cea mai buna!