Dragoste si sex: femeia in zodia gemeni

Esti foarte complicata, mai ales in modul de a reactiona si de aceea, barbatii nu vor sti niciodata cum vei actiona, care iti sunt sentimentele si gandurile reale, pentru ca te razgandesti foarte usor.

Esti foarte complicata, mai ales in modul de a reactiona si de aceea, barbatii nu vor sti niciodata cum vei actiona, care iti sunt sentimentele si gandurile reale, pentru ca te razgandesti foarte usor. Acesta este motivul pentru care vei gasi foarte greu pe cineva care sa te iubeasca cu adevarat si sa iti suporte toanele. Insa, cand barbatul acela va aparea, il vei iubi cu pasiune.

Gemeni este semnul zodiacal guvernat de planeta Mercur si, de aceea, se caracterizeaza prin miscare continua, dorinta de a invata lucruri noi si de a dezlega mistere. Esti o intelectuala si nu vei ezita niciodata sa te "joci" cu mintea iubitului. Stai foarte bine la capitolul comunicare, iar partenerul trebuie sa fie pregatit sa te auda vorbind 24 ore din 24.

Inventiva si mereu pusa pe glume, zbori din floare in floare pana il gasesti pe cel care este cel putin la fel inteligent si gata sa tina pasul cu tine, potrivit Love.astrology.com.

Ce barbat te cucereste? In mod sigur cel petrecaret si care in dormitor este un "diavol" plin de pasiune.

O legatura amoroasa cu femeia gemeni cere multa rezistenta atat fizica, cat si psihica. Tu esti posesoarea unei minti foarte active, iar barbatul de langa tine trebuie sa te tina mereu "in priza", sa te stimuleze. Iti place aventura si adori sa calatoresti, iar aceste activitati va fac relatia si mai palpitanta. In situatii de stres, dualitatea te poate face sa reactionezi destul de ciudat: in loc sa fii o luptatoare, preferi sa lasi totul sa curga, fara sa te implici prea mult. Te simti atrasa de barbatii care "te ajuta sa simti", pentru ca  petreci mult timp contempland.

Jocul dragostei este o adevarata aventura pentru tine, iar "cursa" pare sa fie partea cea mai distractiva. Intrebarea pe care ti-o pui mai mereu este daca vei gasi persoana potrivita care sa fie capabila sa te faca fericita pentru totdeauna? Daca ai dubii de la inceputul relatiei, renunti si continui sa cauti marea dragoste.  

Odata indragostita, esti o femeie foarte grijulie cu partenerul, si vei incerca sa faci pot posibilul sa il faci fericit. Deseori ti se intampla sa te trezesti plutind haotic in "marea dragostei", vulnerabila si dornica sa gasesti altceva sau pe altcineva pentru a-ti umple golul din suflet.

Intr-o relatie, nu ceri prea mult. Doar un partener care sa te stimuleze mereu. O partida de sex pe bancheta din spate a masinii te poate vindeca oricand de o indispozitie. Pentru tine, sexul este un sport mental, potrivit Astrologycom.com .


Mereu esti in cautarea iubitului perfect si a unei experiente sexuale care sa iti ramana in minte. Vrei mereu ceva diferit, care sa te implineasca. Vei incerca orice este excitant, nou, iesit din comun. Iubesti natura, iar o partida se sex in gradina este mai atractiva decat una in dormitor. Daca iubitul tau ar putea citi gandurile...

Fara prea mult efort, poti sa ai doi sau chiar mai multi parteneri sexuali in acelasi timp. Partenerul ar trebuie sa fie constient ca, din cauza naturii tale duale, ai putea sa nu fii satisfacuta doar de el. Esti toleranta in multe privinte, chiar si in infidelitate, si astepti acelasi "tratament" si din partea partenerului/partenerilor.

Dar cum este barbatul gemeni? Este un adevarat Casanova care simte mereu nevoia sa traiasca senzatii noi, cu noi cuceriri. Are nevoie ca partenera sa il inteleaga si sa ii suporte personalitatea complexa, potrivit romecentral.com. Fiind usor imatur in iubire, barbatului gemeni ii place sa isi controleze partenera. Trebuie sa fii indragostrita nebuneste, daca iti doresti ca relatia cu un astfel de barbat sa continue.