Cine vrea mai mult sex? Tu sau el?

"Barbatii vor mai mult sex decat femeile? Da, dar femeile nu au nimic de obiectat in privinta asta. Este un castig de ambele parti", asa imi spunea o prietena, Ramona. Dar aceasta dorinta "inflacarata" a barbatului de a face sex...

"Ce sa fac cu sotul meu care vrea sex in fiecare zi? Oare e iubire sau altceva? Eu nu mai inteleg nimic, sexul nu-mi mai face placere in niciun fel, suntem de 12 ani impreuna. La inceput mi-a placut dar acum e prea des, totusi. Puteti sa ma sfatuiti cu ceva in privinta asta?", se plange Julia, o cititoare Eva.ro a articolului "Ce inseamna o viata sexuala implinita?"

"Barbatii vor mai mult sex decat femeile? Da, dar femeile nu au nimic de obiectat in privinta asta. Este un castig de ambele parti", asa imi spunea o prietena, Ramona. Dar aceasta dorinta "inflacarata" a barbatului de a face sex a devenit un chin pentru unele dintre consoarte... Insa nici de partea celalalta nu stam tocmai bine...

"Nu in seara asta, iubitule! Am o durere de cap insuportabila!"... nu este o reclama la un medicament, ci o "scuza" pe care multi barbati spun ca au auzit-o de la iubitele lor.  

"Eu fac parte din categoria femeilor care isi doresc foarte mult sex. Imi doresc de 200 de ori mai mult sex decat iubitul meu si nu imi este rusine sa recunosc asta. El pare sa fie satisfacut daca facem sex o data pe saptamana, in timp ce eu as fi cu adevarat satisfacuta daca as face-o o data sau de mai multe ori pe zi.

Atunci cand aduc vorba despre asta, iubitul meu reactioneaza ca si cum as fi o obsedata sexual. Uneori ma intreb daca mai exista barbati care si-ar dori ca iubitele lor sa aiba un apetit sexual ca al meu...", imi marturiseste, vizibil afectata, Crina.

De cele mai multe ori, comunicarea dintre parteneri nu este una tocmai buna. Unele femei nu stiu cum sa explice partenerului ca ceea ce face in pat nu este bine, iar unii barbati se plictisesc mult mai repede atunci cand ar trebui sa isi asculte iubita. Adopta atitudinea de imbufnati si evita sexul. Ce sa mai vorbim de o discutie...

Au existat perioade in care femeile erau incurajate sa "indure" sexul, iar barbatii erau indemnati sa se "abtina", dar intre timp lucrurile s-au mai schimbat, nu-i asa?