Aventura unei nopti de vara. Pro sau contra?

O aventura de o noapte i se poate intampla oricui... Mai ales acum, ca este vara, iar ispitele sunt la tot pasul. De cele mai multe ori, aventurile de o noapte implica...

O aventura de o noapte i se poate intampla oricui... Mai ales acum, ca este vara, iar ispitele sunt la tot pasul. Imagineaza-ti urmatorul scenariu: esti la mare, fara iubit (pentru ca tocmai te-ai certat cu el), iar gasca de prieteni iti propune sa mergi in noul club care s-a deschis pe plaja. Te gandesti ca este o idee buna, pentru ca iti doresti sa te distrezi la maximum si vrei sa iti mai iei gandul de la relatia pe care tocmai ai incheiat-o.

Aici, il remarci pe el. Are trup de Adonis si ceva din Justin Timberlake, artistul tau preferat. Vine la tine, iti ofera ceva de baut si te provoaca la o conversatie. La sfarsitul petrecerii, se ofera sa te conduca in camera de hotel sau te invita la o plimbare pe plaja. Incepe sa te sarute insistent si este clar ca te doreste. Ce faci in acest moment? Accepti aceasta aventura sau nu?

De cele mai multe ori, aventurile de o noapte implica doua persoane care nu se cunosc dinainte. Exista, bineinteles, si situatii cand se intampla intre doi amici, lucru care poate afecta in mod negativ relatia de prietenie sau, acesta "mica aventura", poate evolua intr-o frumoasa relatie de dragoste.

Atractia fizica este conditia suficienta a unei aventuri de o noapte, fara obligatii. Daca esti o persoana cu prejudecati, aceasta mica escapada te va urmari mult timp, te vei simti vinovata fata de tine (si fata de iubitul tau, in cazul in care exista), desi momentele petrecute intre tine si acel necunoscut au avut o intensitate maxima. Daca dupa aceasta noapte fierbinte iti vei dori sa mai traiesti astfel de clipe alaturi de noua "cucerire", dar el te va considera doar o aventura de o noapte?

Exista barbati care ar vrea o relatie de lunga durata cu o femeie care cedeaza asa usor? Poate faptul ca te-ai culcat cu el din prima seara nu se numara printre calitatile pe care el si le doreste de la o femeie cu care vrea ceva serios. Dar tu? Iti poti imagina o relatie de lunga durata cu barbatul alaturi de care te trezesti a doua zi si, poate, nici nu stii cum il cheama?

Daca doresti sa ramana o simpla aventura, incearca sa nu te implici prea mult, nu ii cere numarul de telefon si nu termina  conversatia "de dupa" cu replici de genul "Vorbim mai tarziu" sau "Ne vedem pe plaja", menite sa ii dea speranta ca va veti revedea. Daca esti ferm convinsa ca nu il vei mai revedea niciodata, in mod sigur nu vei duce grija eventualelor tensiuni sau a barfelor.

In acest caz, orice aventura cu un coleg de serviciu sau un prieten este interzisa. Daca aceasta aventura se dovedeste a fi pe placul colegului/prietenului, iti va fi foarte greu sa scapi de insistentele lui, iar daca aventura va fi un dezastru, atat pentru tine cat si pentru el, va fi foarte jenant cand va veti reintalni.

Trebuie sa pui in balanta si sa analizezi toate aceste situatii, chiar daca in acele momente nu mai gandesti "limpede". In orice caz, daca se intampla sa ai o aventura de o noapte in acesta vara torida, nu uita sa te protejezi. Este cel mai important lucru! Prezervativul trebuie sa fie indispensabil in aceasta vara (si nu numai). Elimini, astfel, riscurile infectarii cu diferite boli cu transmitere sexuala si, chiar, o sarcina nedorita.

Nu trebuie sa accepti o aventura de o noapte doar pentru a te razbuna pe iubitul cu care te-ai certat sau care te-a neglijat. Nu vei face decat sa pari disperata, iar acest lucru nu face bine, nici tie, nici lui si nu rezolva problemele pe care le ai in cuplu. O astfel de aventura nu iti reconfirma feminitatea. Tu oricum esti o persoana care arata bine si este foarte sexi! Trebuie sa ai incredere in tine si sa incerci sa ii comunici iubitului care este problema.

Intr-o aventura de o noapte, ambii parteneri urmaresc sa atinga propria satisfactie, niciunul dintre ei nu poate fi generos. Este adevarat ca energia sexuala si spontaneitatea sunt punctele fortele ale sexului de o noapte, dar, parca relatia stabila este mai "dulce". Cei doi stiu ce ii place fiecaruia, satisfactia fiind impartita la doi.

Oare cum sunt catalogate aceste femei care se lasa conduse de hormonii infierbantati in valtoarea unei nopti varatice de amor? Sunt disperate? Usuratice? Ar trebui sa iti fie mila de ele sau, din contra, sa le admiri? Sau ar trebuie sa le condamni? Poate sunt doar niste femei, ca noi toate, care simt o nevoie acuta a unei "dezlantuiri".

Exista cazuri in care femeia, implicata intr-o relatie foarte lunga, nu se mai simte satisfacuta, implinita si este foarte plictisita, se arunca in bratele primului sosit, in speranta ca va gasi acea satisfactie si implinire de care ducea lipsa. Se simte libera si dispusa sa incerce orice, numai pentru un minut de intensitate.

Ai avut vreodata o aventura de o noapte? Ce ai facut? Ai mascat-o discret pentru ca iubitul tau sa nu isi dea seama sau i-ai povestit acestuia, ati incercat sa rezolvati problemele de cuplu si ai continuat relatia cu iubitul? Sau tii si acum acest secret?  

O relatie implica, pe langa multe altele, sinceritate, comunicare si respect reciproc. "Minciuna are picioare scurte", iar acest gen de secrete nu ar trebui sa existe intr-o relatie serioasa. Fiecare are fantezii, unii dintre noi chiar foarte multe, dar nu este musai sa le punem in aplicare, mai ales daca il iubesti pe cel de langa tine.

In fond, tu esti cea care alegi! Daca o aventura de o noapte, in aceasta vara, crezi ca te face fericita si implinita, esti libera sa o faci, dar nu uita sa folosesti un lucru esential, prezervativul!