5 cele mai periculoase pozitii sexuale

Sex riscant = orgasm garantat? Afla din tehnicile urmatoare

Ti-am pregatit cateva pozitii sexuale riscante, foarte interesante, care te vor face sa traiesti senzatii tari!

Daca te decizi sa le incerci cu iubitul tau, in loc de orgasme este posibil sa aveti cateva luxatii, intinderi ale muschilor ori sa va rupeti cateva ligamente.

Dar cui nu ii place sa traiasca periculos o partida nebuna de sex?

Pozitia "Barcuta in deriva"


In primul rand, aceasta tehnica cere o anumita rezistenta si o forta imensa din partea ta si a partenerului.

Cum stai cu muschii abdominali? Daca vrei sa fii o "barcuta in deriva" trebuie sa ai acesti muschi foarte puternici si sa fii capabila sa iti aliniezi coloana vertebrala cu penisul partenerului pe tot parcursul acestei pozitii.

El trebuie sa fie "destul de barbat", sa te poata ridica si "plasa" foarte bine in pozitie.

Aceasta tehnica sexuala este mai degraba un exercitiu care arde caloriile. Daca ati reusit sa faceti amor "in deriva" mai mult de 8 secunde, va felicit! Si taiati de pe lista 3 zile de mers la sala de fitness!  

Ce accidente s-ar putea intampla?
Exista cateva scenarii lipsite de orgasme si daunatoare sanatatii voastre: el te poate scapa jos, pe tine te apuca un carcel, penisul se poate rupe din cauza penetrarii deficitare, iar seria poate continua... Oricum, pozitia este pentru cuplurile care vor sa traiasca periculos, fara pic de sprijin.


Pozitia "Podul"


...de piatra, daca partenerul tau este unul foarte rezistent si un atlet pentru care aceasta miscare este doar un element de incalzire. Pentru aceasta pozitie tu esti privilegiata: flexibilitate minima, forta medie, balans mediu, iar placerea este aproape maxima de ambele parti.

Util ar fi ca pe jos, in zona spatelui partenerului, sa fie asezate cateva perne, in caz ca va dori sa incerce si "podul" de jos, atunci cand va obosi sa stea la inaltime.

Daca esti o silfida, iubitul tau va fi mai mult fericit: nu va avea probleme cu spatele atunci cand te vei plimba pe "podul" lui.

Ce accidente s-ar putea intampla?
Greutatea ta corporala, chiar daca esti Kate Moss, ar pune crea probleme incheieturilor mainilor si gleznelor partenerului. Atentie la podelele umede, care pot crea adevarate accidente nefericite. Deci, nu faceti "podul" in baie.


Pozitia "Pasi de dans"


Este nevoie tot de un partener puternic, poate chiar acelasi din pozitiile de mai sus. Chiar daca este un dans, este unul care cere flexibilitate si rezistenta din partea ta.

Poti sa schimbi centrul de greutate pe mana cealalta, dar nu inainte de a-ti anunta partenerul, pentru  a nu face miscari bruste care ar putea sa ii raneasca "barbatia".

Este o pozitie care te solicita la maximum si de aceea trebuie sa fii intr-o forma extrem de buna.


Pozitia "Escaladarea Everestului"


Iata o tehnica care cere flexibilitate si rezistenta din partea voastra. In aceasta pozitie intervine si un punct de sprijin: un perete, de care te lipeste partenerul atunci cand te penetreaza.

Cine poate strica petrecerea? Transpiratia. Nu, nu este vorba de o reclama la vreun deodorant, dar din cauza efortului pe care il depune partenerul tau, va transpira pe spate, iar principala ta zona de suport va deveni alunecoasa.  

Atunci cand unul din parteneri isi pierde aderenta, amandoi aveti de suferit:  penisul ar putea fi indoit in mod gresit, iar tu ai putea suferi leziuni grave ale coloanei.


Pozitia "Asa nu"


Este o pozitie pe care o poti incerca numai in cazul in care amandoi ati avut amnezie totala si ati uitat celelalte pozitii sau daca aveti o placere bizara de a ajunge la spital.

Exista o mare posibilitate ca tu sa te dezechilibrezi si, inevitabil, sa ii rupi penisul. Aceste madulare nu sunt, in general, menite sa se indoaie invers, iar in aceasta pozitie, un penis in erectie ar sfida legile de anatomie, cine stie?

Chiar daca acest lucru ar functiona, penisul s-ar indoi, iar testicolele ar fi afectate de miscare.

Chiar daca ati fi capabili sa faceti din aceasta pozitie una confortabila, o modalitate legitima de a gasi placere, te-ai putea dezechilibra si cadea si... jocul placerii s-a terminat.

Credit foto: ranker.com