Mi-am gasit jumatatea...

Tu nu ti-ai dorit niciodata sa poti spune: "L-am gasit! El este cel pe care l-am asteptat toata viata! Este jumatatea mea!"? Unele dintre noi viseaza la aceasta clipa in fiecare zi... De cateva ori, eu chiar am crezut ca am gasit-o, dar, mai apoi, sentimentul s-a transformat intr-un balon de sapun care, usor, usor a disparut. Poate a fost vina...

Tu nu ti-ai dorit niciodata sa poti spune: "L-am gasit! El este cel pe care l-am asteptat toata viata! Este jumatatea mea!"? Unele dintre noi viseaza la aceasta clipa in fiecare zi... De cateva ori, eu chiar am crezut ca am gasit-o, dar, mai apoi, sentimentul s-a transformat intr-un balon de sapun care, usor, usor a disparut.

Poate a fost vina mea, pentru ca am crezut prea mult in cel de langa mine, poate a fost vina lui sau poate, pur si simplu, nu eram facuti unul pentru celalalt.

Se spune ca pentru fiecare dintre noi exista o jumatate, o persoana care sa ne implineasca, sa reprezinte totul pentru noi.

Uneori, ni se pare foarte greu, chiar imposibil sa credem ca exista o jumatate numai a noastra, dar am multe exemple care imi intaresc ideea ca exista o persoana potrivita fiecaruia dintre noi.    

Roxana imi spune ca si-a gasit jumatatea si se simte fericita cum nu ar fi putut visat vreodata. "Ne simtim minunat impreuna! Orice as spune ar suna a cliseu, dar pur si simplu viata mea n-a fost niciodata mai frumoasa".

Ioana povesteste despre jumatatea ei, iar in ochi ii vad acea stralucire a fericirii, pe care o vad foarte rar: "Nu am crezut niciodata ca il voi intalni...
Eram intr-o perioada crunta a vietii mele, dupa doua relatii esuate, care m-au distrus fizic si psihic. Nu simteam ca pot sa imi mai doresc ceva, vreodata de la viata. 'Fericire' era un un cuvant pe care nici nu puteam sa il mai rostesc.

Imi construisem un zid, pentru a ma apara de oamenii din jurul meu, de sentimentele pe care as putea sa le am vreodata fata de un alt barbat... Insa, acel zid a cazut fara vreun sunet, fara sa imi dau seama. Toate regulile pe care mi le scrisesem in minte au fost incalcate, pentru ca a aparut el si a stiut cum sa ma ia in bratele lui, fara sa imi striveasca si mai mult sufletul deja ranit.