Soţia lui Connect-R arată perfect la 3 luni după ce a născut. A slăbit 17 kilograme

Pentru botezul fiicei sale care a avut loc duminică la biserica Sfântul Nicolae din centrul Capitalei, Misha şi-a propus să arate impecabil. Lucru ce i-a şi reuşit. Cântăreaţa a slăbit deja 17 kilograme şi şi-a propus să mai dea jos încă vreo 9, pentru a reveni la silueta cu care şi-a cucerit soţul.

Ca în cazul oricărei mame, sarcina a venit pentru frumoasa blondă cu multe kilograme în plus. Motivată de criticile numeroase la adresa siluetei ei dar şi de botezul fiicei sale, Maya, Misha s-a ambiționat și a reușit să slăbească aproape 20 kilograme în numai trei luni.

În plus, vedeta plănuieşte să mai scape de încă 9 kilograme în perioada care urmează.



Potrivit unei prietene apropiate , se pare că Misha a reuşit să scape de kilogramele în plus fără o dietă strictă, având în vedere că încă mai alăptează. "Misha arată demenţial acum. A slăbit 17 kilograme în trei luni. Mai vrea să slăbească încă nouă kilograme şi, la cât e de ambiţioasă, o să scape repede de ele. Face sport mult, merge la sală regulat. Nu ţine o dietă strictă pentru că alăptează, dar are grijă ce mănâncă.

Fără dulciuri, fast-food, carbohidraţi şi alte prostii de genul acesta. Mănâncă pui, peşte, vită, legume, dar atent preparate. În câte o duminică îşi mai face poftele", a spus una dintre prietenele apropiate ale artistei, pentru ziarulring.ro.



Biserica Sfântul Nicolae din centrul Capitalei a fost lăcaşul sfânt unde Maya, fetiţa lui Connect-R şi a Mishei a fost botezată, duminică. Pe lângă numeroase celebrităţi, la eveniment au participat şi bodyguarzi, plătiţi pentru a se asigura că slujba nu va fi deranjată de musafiri nepoftiţi.

Maya şi Misha au atras toată atenţia, fiind îmbrăcate în rochii asemănătoare, în alb şi albastru. Emoţionatul tată a purtat o ţinută casual, cu pantaloni albaştri, tricou de aceeaşi culoare şi o vestă bleumarin. Tinerii părinţi nu şi-au putut stăpâni emoţiile din timpul slujbei de botez, iar lacrimile le-au udat obrajii, potrivit martorilor.


Misha si Connect-R au devenit parinţi pe 25 ianuarie, anul acesta. "Glorie şi slavă Domnului Iisus!!!! Ea este Maya!!! Iubirea noastră !!!!!:)", a scris artistul pe pagina sa de Facebook la scurt timp după fericitul eveniment.



Ştefan Mihalache, alias Connect-R, şi Mihaela Sotrocan, alias Misha, formează un cuplu din primăvara anului trecut, la scurt timp după ce cântăreţul s-a despărţit de Diana Georgescu, femeia cu care au avut o relaţie de cinci ani. După patru luni de convieţuire sub acelaşi acoperiş, Misha şi Connect-R şi-au unit destinele la sfârşitul lunii iulie, anul trecut.