Prințul Harry este fericit că s-a mutat în Statele Unite cu Meghan Markle: „Pentru mine înseamnă acasă”

Prințul Harry a declarat într-un interviu pentru jurnalista Hoda Kotb că se simte „liniștit” de când a decis să se mute cu soția sa, Meghan Markle, în Statele Unite.

„Nu știu cât de mulți oameni simt cu adevărat acea pace interioară”, a declarat Harry în interviul filmat la Jocurile Invictus din Olanda. „Uneori mă simt complet liniștit, dar cu tot ceea ce se întâmplă acum în lume...”, a adăugat el.

Ducele de Sussex a vorbit și despre dificultățile sale de sănătate mentală, precum și a participanților de la Jocurile Invictus, spunând că oamenii se „simt mai ușori” după ce se vindecă.


„Pentru mulți oameni este vorba despre modul în care fac față, dar știu că există o luminiță la capătul tunelului pentru toată lumea”, a adăugat Prințul.

El a dezvăluit că și-a găsit liniștea după ce s-a mutat în California cu soția sa.

„Acasă, pentru mine, în momentul de față, este în State.
Și așa și simt. Am fost primiți cu brațele deschise și avem o comunitate grozavă în Santa Barbara”, a adăugat el.

Harry, în vârstă de 37 de ani, a glumit pe seama faptului că a recunoscut că pentru el Statele Unite înseamnă „acasă”. Ducele este convins că o astfel de declarație ar putea fi interpretată în diferite moduri, având în vedere că a decis să plece din Marea Britanie și să renunțe la statul de membru activ al Familiei Regale.


Ducii de Sussex au participat la Jocurile Invictus din Țările de Jos, iar înainte de începerea competiției sportive au ajuns în Anglia, unde au avut o întâlnire cu Regina Elisabeta și Prințul Charles. 

A fost prima vizită a cuplului în Marea Britanie de când au decis să iasă din Familia Regală, în anul 2020. 

În interviul pentru emisiunea „Today”, Harry a făcut o declarație care i-a înfuriat pe susținătorii Prințului Charles și a Prințului William.
Acesta a declarat că își dorește ca bunica sa, Regina Elisabeta a II-a, să fie protejată.


„Vreau să mă asigur că este protejată și că are oamenii potriviți în jurul ei”, a declarat Harry pentru Kotb, potrivit Page Six.

„A fost grozav că fiu cu ea. A fost minunat să o văd”, a adăugat Harry despre întâlnirea cu Regina.

Regina Elisabeta, care va împlini 96 de ani pe 21 aprilie, a provocat îngrijorare în luna februarie, când a fost testată pozitiv cu COVID-19. De atunci, ea a evitat aparițiile publice, inclusiv slujba de Paște.

Dar potrivit nepotului său, aceasta se simte bine și are o stare de spirit bună.

„E într-o formă bună și are întotdeauna un simț al umorului grozav.
Eu și Meghan am luat ceaiul cu ea”, a dezvăluit Harry.

Harry și Meghan, în vârstă de 40 de ani, s-au mutat în California în martie 2020 și au renunțat un an mai târziu, în mod oficial, la rolul lor de membri activi ai familiei regale. În prezent ei locuiesc în Santa Barbara alături de fiul lor, Archie, de doi ani, și fiica lor Lilibet, de zece luni.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
20 Aprilie 2022