Primele vedete cu coronavirus: Tom Hanks şi Rita Wilson, diagnosticaţi cu Covid-19

Tom Hanks şi soția lui, Rita Wilson, au fost diagnosticaţi cu Covid-19 în Australia, unde starul din "Forrest Gump" filmează pentru un lungmetraj despre viaţa lui Elvis Presley.

Hanks şi Wilson, ambii în vârstă de 63 de ani, s-au prezentat la doctor după ce au prezentat simptome de răceală, a scris actorul pe Instagram. Ei se află acum în izolare, relatează Daily Mail.

"Ne-am simţit puţin obosiţi, ca şi când am fi fost răciţi, şi am avut ceva dureri. Rita a avut frisoane şi uşoară febră. Pentru a face lucrurile corect, aşa cum trebuie astăzi, în lume, am fost testaţi pentru coronavirus şi depistaţi pozitiv", a spus starul.

Tom Hanks a spus că va face publice detalii ale stării lor de sănătate: "Noi, familia Hanks, vom fi testaţi, ţinuţi sub observaţie şi izolaţi atâta timp cât sănătatea şi siguranţa publică o cer."  

Warner Bros a transmis: "Sănătatea şi siguranţa membrilor companiei noastre sunt întotdeauna prioritare şi luăm măsuri de precauţie pentru a proteja pe oricine lucrează în producţiile noastre în lume."

Potrivit presei australiene, producţia filmului regizat de Baz Luhrmann a fost suspendată temporar.

Săptămâna trecută, Wilson a susţinut concerte la Emporium Hotel din Brisbane şi la Opera din Sydney.

În Australia au fost depistate peste 130 de cazuri de infectare cu Covid-19, de la depistarea coroavirusului, la finalul anului trecut, în China.

La nivel mondial, s-au înregistrat peste 126.000 de cazuri de îmbolnăvire, dintre care mai mult de jumătate sunt vindecate, dar şi peste 4.600 de decese.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.