Oana Roman, ședință foto curajoasă înainte de naștere

Cu o zi înainte de a deveni mămică, vedeta a realizat un pictorial îndrăzneț, în care apare purtând doar un sutien negru și pantaloni largi.

Oana Roman a luat o decizie curajoasă, pozând în lenjerie intimă, într-un pictorial pentru emisiunea "La Măruţă", înainte de a naște. Ea a spus că a acceptat să pozeze în sutien pentru a avea o amintire plăcută din timpul sarcinii. "Mi-am dorit foarte mult să fac nişte poze pentru mine, să îmi rămână amintire şi am aşteptat cu două zile înainte să nasc, am aşteptat atât de mult că să am burta cât mai mare", a explicat vedeta.

Oana s-a declarat mulțumită de felul în care apare în imagini și a adăugat că și-a dorit mult să pozeze astfel. "N-am burta atât de mare totuşi. Asta m-a ajutat să fiu destul de activă până acum. Sunt mulţumită că am făcut pozele astea pentru că mi le doream foarte mult, am făcut în sutien pentru că voiam să mi se vadă burtă. Nu ştiu dacă sunt sexy, dar aşa era normal că să mi se vadă burtică", a spus Oana Roman pentru Pro TV.



Cum era de așteptat, pictorialul a provocat diverse comentarii în showbiz. Teo Trandafir și-a spus și ea părerea. "Dacă m-aţi iubit vreodată, deschideţi pe WOWbiz, acolo am văzut două fotografii. E un peisaj. E vorba despre un peisaj cu o femeie. Nu asta voiam să va spun. Ci să îi mulţumesc domnului din Piatra Neamţ care a pus următorul comentariu: <<pufoșenie mică>>. Treaba voastră dacă nu intraţi. WOW. Nu am nicio problemă, mai uşor cu sărmăluţele. Uitaţi-vă cine vorbeşte. Eu nu m-am fotografiat niciodată aşa... Mă uit să văd dacă am un maieu, un pantalon. Altfel nu ies. Atâta vă spun, un vis", a spus amuzată Teo.



Oana Roman se pregătește pentru momentul în care va deveni mamă. "Dragii mei, sunt pe ultima sută de metri! Vineri dimineaţa voi merge la spitalul Sanador pentru a naşte! Încep să am emoţii, fireşti de altfel, şi fac ultimele pregătiri! Astăzi am semnat şi contractul pentru kitul de recoltare a celulelor stem! Sper să mă ajute Dumnezeu să nu am nevoie să le folosesc vreodată şi copilul meu să fie sănătos aşa cum am fost şi eu până acum", a transmis vedeta.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Februarie 2014