Nicole Scherzinger, la plajă cu noul iubit: Celulita rezistă!

Vedeta s-a relaxat pe insula Capri împreună cu tenismanul bulgar Grigor Dimitrov. Chiar dacă are un fizic impresionant, ea trebuie să lupte mai mult cu celulita.

După ce a dezminţit ferm că ar avea o relaţie cu jucătorul de tenis Grigor Dimitrov (26 de ani), Nicole Scherzinger (39 de ani) a plecat în vacanță chiar cu sportivul bulgar. Iar imaginile publicate de cotidianul britanic Daily Mail spulberă orice dubii: cei doi sunt împreună și par să se înțeleagă foarte bine.

Fosta membră a trupei Pussycat Dolls și mai tânărul ei partener s-au relaxat la plajă pe insula italiană Capri. Într-un costum de baie alb, din două piese, care contrasta cu pielea ei bronzată, Nicole era într-o formă foarte bună.

Pare însă evident că ea a abandonat sala pe perioada vacanței, fiindcă s-a îngrășat puțin, iar în unele cadre se întrezărește o celulită incipientă care îi va da puțin de lucru artistei.

După înfrângerea din a patra rundă a turneului de la Wimbledon, unde a fost eliminat de Roger Federer, Grigor Dimitrov s-a consolat în brațele iubitei sale celebre care nu s-a dezlipit deloc de el. Fie că au stat întinși pentru a se bronza, fie că au făcut câteva mișcări de stretching pentru a se înviora puțin sau au făcut baie în mare, cei doi au profitat din plin de timpul liber și de soarele care mângâia insula.
Nicole a făcut câteva exerciții de Yoga, și-a sărutat iubitul și s-a aruncat apoi în apa cristalină a mării.

Scherzinger și Dimitrov sunt împreună de mai bine de un an. Potrivit unor surse citate de tabloidul britanic The Sun, Nicole nu și-a mai văzut iubitul deloc în cele două luni care au precedat turneul de la Wimbledon. "Ea a avut niște probleme personale de rezolvat, iar Grigor n-a putut să-i fie alături. Au luat o pauză. Dar în timpul ăsta prietenii lor sunt convinși că ei au păstrat legătura", a declarat persoana respectivă.

Nicole a mărturisit că nu dorește să vorbească în interviuri despre viața sa amoroasă.
"Sunt fericită, sunt cu cineva și amândoi vrem să păstrăm doar pentru noi asta. Și e mai bine așa. Dacă vorbesc despre asta, atunci oamenii or să spună că mă grăbesc,  că nu mai pot să aștept și alte prostii din astea", a declarat ea pentru ediția din decembrie a publicației InTheStyleUK. Întrebată dacă vrea să-și întemeieze o familie, cântăreața a răspuns: "Acum câțiva ani spuneam că da, e ceva la care mă gândesc."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.