Nicole Kidman, sexy la 49 de ani: Ce rochie a purtat pe covorul roşu

Actriţa australiană arată senzaţional la aproape 50 de ani. Ea a avut o apariţie remarcabilă pe covorul roşu, la Londra, într-o rochie sexy care îi punea în evidenţă picioarele.

Nicole Kidman rămâne un etalon al frumuseţii feminine, mai apropiată de standardele clasice. O femeie care este pe punctul de a trece cu fruntea sus şi bariera celor 50 de ani, chiar dacă încă persistă dubii cu privire la "trucurile" estetice (adică Botox) la care a recunoscut că a apelat.

Miercuri, actriţa australiană s-a aflat din nou în centrul atenţiei, apariţia sa pe covorul roşu al festivalului de film BFI de la Londra fiind, ca de obicei, remarcabilă.

Nicole a venit la premiera filmului "Lion", în care joacă alături de Rooney Mara, Dev Patel şi David Wenham.

Îmbrăcată într-o rochie lungă din catifea neagră, de inspiraţie gotică dar "îndulcită" cu o despicătură frontală care îi lăsa la vedere picioarele lungi şi tonifiate, Nicole a impresionat cu fizicul ei impecabil, relatează Daily Mail, ziar care remarcă faptul că actriţa a făcut faţă cu brio vremii capricioase din Anglia.
Cu părul strâns la spate, un machiaj perfect şi ruj roşu aprins, vedeta avea look-ul strălucitor cu care s-a impus la Hollywood.

Nicole a fost însoţită pe covorul roşu de colegul său de distribuţie Dev Patel, care a purtat un costum din trei piese.

"Lion" are şanse să se bucure de succes la următoarea ediţie a Oscarurilor, notează cotidianul citat. Filmul spune povestea unui bărbat indiano-australian, adoptat, care foloseşte programul Google Earth pentru a da de urma mamei sale naturale din Calcutta, interpretată de Nicole Kidman.

Potrivit Daily Mail, Dev are şanse mari la Oscarul pentru cel mai bun actor, dar şi actriţa australiană e bine cotată.

Nicole Kidman a venit la Londra după ce luni seară a fost prezentă şi la festivalul de film Mill Valley, în California, unde a fost premiată pentru rolul din "Lion" şi pentru toată activitatea sa cinematografică.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Octombrie 2016