Khloe Kardashian a devenit mamă: Vedeta a născut o fetiţă

Vedeta de televiziune în vârstă de 33 de ani a devenit joi mamă pentru prima dată. Ea a adus pe lume o fetiţă.

Vestea a fost anunţată prin mesaje postate pe reţelele de socializare de membrii familiei ei. Prima care a scris a fost mama vedetei, Kris Jenner, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Potrivit TMZ, iubitul vedetei, jucătorul de baschet Tristan Thompson a fost alături de ea, la spitalul de lângă Cleveland, în statul american Ohio, deşi în presă au apărut în ultimele zile informaţii despre infidelitatea lui. Tabloidul online american a scris că Tristan şi-a înşelat iubita în octombrie anul trecut, când aceasta era însărcinată în trei luni, iar în urmă cu cinci zile el a fost fotografiat în timp ce intra seara într-un hotel din New York, însoţit de o dansatoare de striptease.

Fetiţa lui Khloe este cel de-al treilea copil care vine pe lume anul acesta în familia Kardashian după ce Kim, sora mai mare a lui Khloe, a dat naştere unei fetiţe, Chicago, în ianuarie, cu ajutorul unei mame surogat, iar sora vitregă Kylie Jenner a născut-o în februarie pe Stormi, al cărei tată este rapperul Travis Scott.

Khloe Kardashian, în vârstă de 33 de ani, care a postat informaţii despre sarcină pe contul său de Instagram urmărit de 74 de milioane de admiratori, a anunţat în decembrie că este însărcinată cu primul copil, tatăl fiind iubitul vedetei, Tristan Thompson, jucător de baschet la echipa Cleveland Cavaliers din NBA.

Khloe Kardashian a fost căsătorită anterior cu jucătorul de baschet Lamar Odom.

Thompson este tatăl unei fetiţe cu fosta sa prietenă Jordan Craig, autoarea unui blog de lifestyle, care a născut în 2016 după ce atletul a început relaţia cu Kardashian.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Aprilie 2018