Kelly Brook, dovada că un model plus size poate concura cu orice siluetă - FOTO

Kelly Brook arată fabulos într-o serie de imagini realizate pentru ediția 2021 a calendarului ei.

Cunoscută pentru formele generoase și pentru încrederea în corpul ei, Kelly Brook strălucește în imaginile prezentate luni pentru ediția de anul viitor a calendarului ei, disponibil pe danilo.com.

Modelul și realizatoarea radio și TV în vârstă de 40 de ani își etalează silueta în mai multe ținute sexy, dovedind că o femeie cu măsuri din categoria plus size poate face concurență serioasă siluetelor tot mai filiforme promovate în industria modei.

Brook strălucește într-un costum de baie auriu, dar și în alte ținute sexy, folosind perfect unghiurile avantajoase și demonstrându-și încrederea în sine.

Kelly, care are o relație de cinci ani cu actorul Jeremy Parisi, a vorbit în această vară despre viața alături de iubitul ei.

În iulie, modelul a declarat că sexul devine mai bun odată pe măsura înaintării în vârstă și a spus că Jeremy îi adoră formele, relatează Daily Mail.



"Iubitul meu are 35 de ani, e italian și îi place o femeie mai plinuță, așa că asta e un lucru bun. Cred că viața sexuală devine mai bună pe măsură ce îmbătrânești! Devii mai încrezător! Nu te mai agăți de atâtea lucruri.
Știi să te bucuri. Știi ce-ți place și nu te mai temi să spui celuilalt", a mărturisit Kelly în podcast-ul "The Secret To..."
, realizat de Vicky Pattison.

"Când ești tânără, nu-i spui. Ei te întreabă <<îți place asta?> sau altceva, iar tu zici <<da!>>. Când ești mai în vârstă, te asiguri că primești ce vrei!", a adăugat ea.

Kelly Brook și Jeremy Parisi sunt împreună din 2015.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.