John Travolta a împlinit 67 de ani: Prima aniversare fără marea lui iubire

Aniversare tristă pentru John Travolta: starul a împlinit 67 de ani și înfruntă durerea pierderii femeii pe care a iubit-o enorm, Kelly Preston.

Puține povești de dragoste de la Hollywood au avut parte de fericirea și de încercările pe care le-au trăit Travolta și Kelly Preston. Se iubeau foarte mult și asta se vedea de fiecare dată când erau împreună. În toate fotografiile aveau gesturile unor îndrăgostiți de-a pururi, pe care nimeni și nimic nu-i va despărți.

Travolta a împlinit 67 de ani pe 18 februarie. E prima aniversare fără marea lui iubire, răpită de boala necruțătoare - Kelly Preston s-a stins din viață în iulie 2020, la 57 de ani, din cauza unui cancer la sân cu care a luptat doi ani.

O poveste de iubire cum alta n-a mai fost


Actrița și fostul model și John Travolta erau căsătoriți de 29 de ani. Amândoi membri ai Bisericii Scientologice, ei s-au cunoscut în 1987, în timpul filmărilor pentru "The Experts" și și-au unit destinele în 1991, la Paris.



La a 28-a aniversare a mariajului lor, Preston spunea că John este cel mai minunat bărbat pe care l-a cunoscut. "Mi-ai dăruit speranță când mă simțeam pierdută, m-ai iubit cu răbdare și necondiționat... m-ai făcut să râd mai mult decât orice al om... am împărțit împreună și bune și rele."



În 2018, Kelly Preston a dezvăluit, în emisiunea "Watch What Happens Live!", realizată de Andy Cohen, că povestea ei de iubire cu John Travolta a fost mai complicată la început. Nimic nu a împiedicat-o să se îndrăgostească de starul din "Grease", nici măcar faptul că ea era căsătorită atunci. Cohen a întrebat-o dacă relaţia sa cu Travolta a fost dragoste la prima vedere, iar Kelly a răspuns: "Cam aşa ceva". Apoi, a explicat: "Nu aveam o căsnicie fericită, să fiu cinstită.
Eram cu persoana greşită."


Kelly era căsătorită cu Kevin Gage când s-a îndrăgostit de Travolta. Ea şi Kevin au divorţat la scurt timp, în 1987, după un mariaj de doi ani, iar în 1991 actriţa s-a căsătorit cu Travolta.

Când Andy Cohen a întrebat-o care e cea mai bună şi cea mai rea parte în căsnicia ei cu Travolta, actriţa a răspuns: "Sunt multe părţi bune. Buzele lui, dansul, faptul că e amuzant, râde. Dansăm tot timpul, tot timpul. Copiii dansează cu noi, mergem la dans. Adorăm asta", a mărturisit actriţa.

Tragedia prin care au trecut împreună


Pierderea soției a fost a doua tragedie prin care a trecut Travolta. Fiul lor, Jett, a murit în ianuarie 2009, la vârsta de 16 ani, din cauza unui atac cerebral, în casa din Bahamas a familiei.

Băiatul suferea de autism și boala Kawasaki (sindromul limfo-cutaneo-mucos, o afecțiune autoimună, caracterizată prin vasculita febrilă a vaselor medii și mici din organism) și a suferit o criză.

El a căzut și s-a lovit la cap, iar paramedicii nu au reușit să-i salveze viața.



După decesul soției, actorul american a anunțat că se va retrage o perioadă pentru a se dedica copiilor săi, rămași fără mamă. Travolta și Kelly Preston aveau doi copii - o fiică, Ella Blue, în vârstă de 20 ani, şi un băiat, Benjamin, în vârstă de zece ani.

În memoria mamei


Singura alinare de care se agață acum Travolta o reprezintă copiii săi. Recent, actorul a recreat celebrul duet pe care l-a făcut în 1978 cu Olivia Newton-John în clasicul "Grease", dansând cu fiica lui, Ella (20 de ani), într-un clip pentru Super Bowl.

Cei doi au dansat și în august, în memoria lui Kelly Preston. "Eu și fiica mea @ella.travolta dansăm în memoria mamei. Unul dintre lucrurile ei preferate pe care îl făcea cu mine", a scris Travolta după ce a postat înregistrarea pe Instagram.

Citește și: Jennifer Aniston a împlinit 52 de ani.
25 de imagini cu vedeta pe care fanii o vor din nou lângă Brad Pitt

În noiembrie, de Ziua Recunoștinței, în prima lui vacanță fără soția sa, John Travolta le-a mulțumit pe Instagram fanilor care l-au copleșit cu mesaje de susținere, scrie Daily Mail: "Vreau doar să folosesc acest moment pentru a vă mulțumi tuturor pentru că m-ați sprijinit într-un mod atât de incredibil în acest an. O Zi a Recunoștinței fericită și toată dragostea", le-a transmis actorul.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.