Jason Momoa nu avea ce pune pe masă după rolul care l-a făcut celebru: „Muream de foame după Game Of Thrones“

După ce personajul său a fost scos din serial, Jason Momoa nu mai găsea nimic de lucru și era plin de datorii. "Nu găseam de lucru. E foarte greu când ai copii", a mărturisit el.

Jason Momoa a dezvăluit că a trecut printr-o perioadă când nu avea ce pune pe masă pentru familia sa la scurt timp după ce a jucat în "Game Of Thrones".

Actorul a devenit imediat celebru și și-a făcut o mulțime de fani în toată lumea pentru interpretarea sa în rolul impunătorului Khal Drogo din primul sezon al producției realizate de HBO. Însă după ce personajul său a fost ucis, Momoa a rămas fără slujbă. El a mărturisit într-un interviu publicat de InStyle că nu mai avea cu ce-și hrăni familia. Soția lui, Lisa Bonet, și cei doi copii, Lola Iolani, acum în vârstă de 13 ani, și Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha, în vârstă de 11 ani, au resimțit din plin șomajul care a urmat după ce el a rămas fără rol în 2011.

"Muream de foame după Game of Thrones.

Nu găseam de lucru. E foarte greu când ai copii și ești înglodat în datorii", a mărturisit actorul.

Scos din schemă tocmai în culmea succesului


De-a lungul celor opt sezoane, "Game of Thrones" a devenit un fenomen și i-a transformat în staruri pe Kit Harington și Emilia Clarke. Serialul era, însă, la început când Momoa a preluat rolul lui Drogo, pe care l-a interpretat în zece episoade consecutive. Conform scenariului, Drogo a fost ucis, însă Momoa l-a mai jucat îl al doilea sezon, în scene de flashback.



Jason Momoa a părăsit scena tocmai când "Game Of Thrones" devenea un succes planetar, iar actorul n-a mai primit nimic de lucru timp de doi ani.
Următorul său rol a venit în propriul său film, mai puțin cunoscutul "Road to Paloma", pe care el l-a scris și regizat în 2014.

"Aquaman" l-a salvat și l-a îmbogățit


După ce a jucat în miniseria "The Red Road", cariera lui a intrat din nou în ascensiune odată cu rolul din blockbusterul "Aquaman" care a obținut încasări de peste 1,1 miliarde de dolari la nivel global. Momoa a devenit atunci unul dintre cei mai căutați actori și a scăpat de problemele financiare.

Actorul s-a căsătorit în 2017 cu Lisa Bonet, fosta soție a rockerului Lenny Kravitz, după o relație de 12 ani, și are o relație foarte bună cu Zoë Kravitz (31 de ani), fiica din prima căsnicie a Lisei.

Citește și: Demi Moore a împlinit 58 de ani.
15 imagini din tinerețea unei femei frumoase, dar fără noroc în dragoste


Momoa va putea fi văzut din nou în SF-ul "Dune", adaptarea romanului publicat de Frank Herbert în 1965. El s-a declarat impresionat de primul trailer al producției: "Josh Brolin, Jason Momoa, Javier Bardem și mă gândeam: <<O, Doamne. Nu-mi vine să cred că numele meu e printre acele nume>>. Mă simt ca un copil, e ciudat."

"Nu e un film despre extratereștri contra extratereștri, e despre conflictele dintre triburile umane. Și despre lăcomie. Tocmai ceea ce avem noi acasă acum"
, a spus el pentru InStyle.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.