Hollywood: 5 vedete care nu au reuşit să slăbească după sarcină

Victoria Beckham a reuşit să scape de kilogramele în plus după fiecare sarcină în timp record. Însă nu toate celebrităţile deţin secretul siluetei perfecte. Sunt însă şi femei care au cedat poftelor din timpul sarcinii, au acumultat multe kilograme şi nu au mai reuşit să scape de ele după naştere. Iată 5 dintre cele mai faimoase!

Christina Aguilera

Simpatica artistă a trecut şi ea prin schimbări majore legate de siluetă după ce l-a adus pe lume pe fiul său şi după un divorţ scandalos. Criticată pentru kilogramele în plus şi pentru că încă nu a renunţat la ţinute mulate, Christina a răspuns că nu se simte jenată de corpul ei şi că de foarte multă vreme şi-a dorit să se îngraşe.

Jessica Simpson

Jessica Simpson a avut probleme cu kilogramele chiar înainte de sarcină, care s-au accentuat după ce a devenit mamă. Vedeta a încheiat un contract cu compania Weight Watchers pentru a slăbi după prima naştere, dar întreaga înţelegere a fost anulată la aflarea veştii că Jessica este din nou însărcinată, la doar şapte luni după naşterea micuţei Maxwell Drew.

Aishwarya Rai

Miss India, Miss World în 1994 şi actriţă de succes, frumoasa Aishwarya Rai în vârstă de 40 de ani se numără şi ea printre vedetele criticate pentru surplusul de kilograme de care nu au reuşit să scape după sarcină. Considerată drept una dintre cele mai frumoase femei din lume, indianca care a devenit mamă în anul 2011 nu a reuşit să revină la formele iniţiale.

Reese Witherspoon

Spre deosebire de alte celebrităţi care, în timpul sarcinii, au făcut tot posibilul să nu se îngraşe, actriţa a rămas cu kilograme în plus după naştere. Însă vedeta nu pare deloc deranjată de acest lucru. Reese nu se ascunde deloc de camerele fotografilor.

Hilary Duff

Actriţa a luat şi ea proporţii considerabile în timpul sarcinii. Deşi a născut în urmă cu aproximativ o jumătate de an, vedeta nu a reuşit nici până în prezent să scape de kilogramele în plus.