Gabarit depășit: Christina Aguilera a scăpat kilogramele de sub control

Christina Aguilera s-a îngrășat mult, iar silueta sa este departe de cea cu care ne obișnuise în anii trecuți.

 

Vedeta a cântat duminică pe scena galei Premiilor Muzicale din SUA, iar formele sale rubensiene au ieșit în evidență. Artista este însă mândră de felul în care arată.

Christina a pășit pe covorul roșu al galei purtând o rochie lungă de culoarea liliacului, cu o despicătură generoasă, care nu reușea totuși să-i atenueze posteriorul foarte mare.

Cântăreața în vârstă de 31 de ani a urcat pe scenă îmbrăcată curajos, cu un corset negru presărat cu steluțe argintii și terminat la spate cu o trenă transparentă, ciorapi plasă și cizme negre peste genunchi.

 

Ținuta de scenă i-a scos și mai mult în evidență kilogramele în plus, dar, în pofida aspectului riscant, ea a oferit tot ce avea mai bun, având o prestație reușită, notează cotidianul britanic Daily Mail.



Recitalul ei a atras atenția și prin coregrafia controversată, dansatorii ei purtând la un moment dat pe cap saci asemănători cu cei folosiți la anchetarea prin tortură a teroriștilor deținuți de armata americană în baza de la Guantanamo.



Christina Aguilera se străduiește să-i obișnuiască pe fani și pe jurnaliști cu silueta ei. Criticată pentru kilogramele în plus şi pentru că încă nu a renunţat la ţinute mulate, artista a declarat că nu se simte jenată de corpul ei şi că de foarte multă vreme şi-a dorit să se îngrașe.



De altfel, cântăreaţa a pozat nud pentru coperta noului ei album, "Lotus", lansat pe piaţă pe 19 noiembrie. Ea a postat pe Twitter fotografia în care apare nud, cu sânii acoperiţi de pletele sale blonde. Partea de jos a corpului ei este mascată de o floare de lotus, în ton cu titlul albumului.

Greutatea nu este neapărat un handicap pentru artistă, dovadă că luna trecută ea a primit primit o ofertă de trei milioane de dolari pentru a deveni imaginea oficială a unui site destinat femeilor cu forme generoase.
Whitney Thompson, care deţine site-ul TheBigandTheBeautiful.com, i-a trimis cântăreţei Christina Aguilera o scrisoare, oferindu-i posibilitatea de a deveni purtătoarea de cuvânt a acestui site, "special conceput pentru femeile cu forme generoase".

Dacă va accepta oferta, Christina Aguilera va trebui să realizeze o reclamă pentru televiziune, o reclamă pentru radio, două şedinţe fotografice şi să se prezinte la patru evenimente organizate de acest site.

Fostă câştigătoare a emisiunii-concurs "America's Next Top Model" și primul model cu forme generoase care a câştigat o ediţie a acestui show de televiziune, Whitney Thompson doreşte, totodată, ca Aguilera să înregistreze şi un piesă de promovare pentru site.

Foto: Hepta / Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Noiembrie 2012