Eva Longoria, în costum de baie: Actrița impresionează la 46 de ani

Vedeta din „Neveste disperate“ a fost protagonista unei ședințe foto care îi scoate în evidență toate atributele fizice.

Recunoscută pentru aspectul ei fizic, Eva Longoria demonstrează încă o dată că se menține în formă în orice condiții, chiar și în perioada complicată a pandemiei. Actrița a postat pe Instagram o imagine în care arată fenomenal, îmbrăcată într-un costum de baie alb care îi subliniază silueta și picioarele tonifiate.

Eva a stat în carantină cu soțul ei, José Bastón, în vârstă de 52 de ani, și fiul lor, Santiago Enrique, dar nu s-a culcat pe o ureche și a căutat să rămână activă cât mai mult timp, iar rezultatul orelor petrecute la sala de fitness și al alimentației echilibrate este evident în fotografia pe care ea a postat-o.



Actrița a devenit mamă în 2018, la 43 de ani, și a făcut prima ședință la o lună după ce a născut.
Ea a fost convinsă de fotograful Bernardo Doral să pozeze, demonstrând că are curajul de a face acest pas atât de repede. "Prima şedinţă foto după sarcină! N-o să vă mint, a fost greu!", a scris vedeta lângă imaginea pe care a postat-o pe Instagram.

Longoria a declarat atunci că nu s-a simțit presată să slăbească după ce a născut, dar își dorește să-și recâștige silueta. "Chiar îi dau corpului să se adapteze la perioada de după naștere. Știți, am născut un copil! Am creat o viață, dar nu a fost prea greu să revin în formă.

Așa că dacă oamenii spun grăbește-te să slăbești, nu-i ascult", a spus ea pentru People.

Eva Longoria l-a cunoscut pe mogulul Jose Bastón (50 de ani), preşedintele grupului Televisiva, cea mai mare companie de media din America Latină, în 2013 şi s-au căsătorit în 2016.



Bastón a mai avut patru copii cu fosta sa soţie, Natalia Esperón: Natalia şi tripleţii Mariana, Jose şi Sebastian, însă acesta din urmă a murit la câteva zile de la naştere.

Eva Longoria se află la al treilea mariaj. Ea a mai fost căsătorită cu actorul Tyler Christopher şi jucătorul de baschet Tony Parker.

Actrița a devenit celebră graţie personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune "Neveste disperate/ Desperate Housewives", pentru care a obţinut nominalizări la Globurile de Aur şi premiile Sindicatului actorilor americani.

Longoria a mai jucat în filme precum "Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body" (2008) şi "For Greater Glory: The True Story of Cristiada" (2012).

De asemenea, ea a dat voce unui personaj din animaţia "Arthur Christmas" (2011). În perioada 2015 - 2016, Longoria a jucat în sitcom-ul NBC "Telenovela" şi a fost producător executiv pentru serialul "Devious Maids".

Citește și: 20 de vedete care au o prietenie specială. Sunt ca niște frați și surori

Cele mai recente producții pentru care a lucrat actrița sunt "All-Star Weekend" și "Dora The Explorer". Eva Longoria va regiza "Flamin' Hot", o producție briografică despre viața lui Richard Montanez, creatorul mărcii de gustări cu brânză Cheetos.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.