Dragoste la orice vârstă: 10 femei celebre care au avut iubiţi mai tineri

Poveştile frumoase de dragoste din showbiz ne demonstrează că nimic nu poate sta în calea dragostei. Diferenţele de orice fel, fie că sunt de religie, de vârstă sau de cultură, se topesc atunci când doi oameni se iubesc. Iar vedetele nu se sfiesc să-şi încerce norocul în dragoste cu parteneri mai tineri.

Aşa cum arată Cosmopolitan, fie că au trecut prin relaţii trainice sau au fost doar nişte iubiri pasagere, aceste femei celebre sunt atrase de bărbaţi mai tineri. Uneori mult mai tineri.

Kris Jenner şi Corey Gamble

Diferenţă de vârstă: 25 de ani
Jenner are 61 de ani, iar Gamble i-ar putea fi copil, la 36 de ani, dar asta nu i-a împiedicat să fie împreună. Cei doi s-au cunoscut în noiembrie 2016, iar o sursă a declarat pentru People că ei nu s-au despărţit, deşi nu mai apar împreună: "Kris încă e cu Corey. Uneori sunt bine, alteori nu", a spus sursa, adăugând că relaţia lor e mai mult una de afaceri decât una romantică.

Madonna şi Jesus Luz

Diferenţă de vârstă: 28 de ani
S-au cunoscut la o şedinţă foto, iar relaţia lor a durat mai mult de un an. Potrivit publicaţiei Sun-Times din Chicago, Madonna şi Jesus s-au despărţit fiindcă şi-au dat seama că n-au nimic în comun.

Jennifer Lopez şi Casper Smart

Diferenţă de vârstă: 18 ani
La scurt timp după ce a divorţat de Marc Anthony, cântăreaţa s-a cuplat cu dansatorul Casper Smart. Relaţia lor a rezistat cinci ani. Lopez şi Smart s-au despărţit în 2016.

Halle Berry şi Alex Da Kid

Diferenţă de vârstă: 16 ani
Cei doi au fost fotografiaţi pentru prima oară împreună la Săptămâna Modei de la Londra, în septembrie anul trecut, şi şi-au confirmat relaţia câteva zile mai târziu, prin câteva imagini postate pe Instagram. "Echilibrul meu!", a scris Halle lângă imaginea lui Da Kid, al cărui nume real este Alexander Grant.

Demi Moore şi Ashton Kutcher

Diferenţă de vârstă: 16 ani
Au format unul dintre cele mai interesante cupluri de la Hollywood după ce s-au căsătorit în 2005. "Am transpirat în costum văzându-mi soţia în bikini. Te iubesc, Doamne!", scria actorul pe Twitter lângă o poză cu Demi în lenjerie intimă, pe vremea când totul mergea perfect între ei.
Din păcate, cei doi s-au despărţit brusc în 2011. Kutcher s-a căsătorit apoi cu Mila Kunis, iar Demi Moore a trecut printr-o depresie şi s-a pus din nou pe picioare, dar deocamdată e singură.

Cheryl Cole şi Liam Payne

Diferenţă de vârstă: 10 ani
Prima lor întâlnire nu anunţa ceea ce avea să urmeze. Cheryl şi Liam s-au cunoscut când el avea doar 15 ani şi susţinea audiţii pentru "X Factor", iar Cheryl era membră a juriului. Cei doi s-au îndrăgostit şi în 2016 şi-au făcut pentru prima oară apariţia împreună pe covorul roşu.
Cheryl şi Liam au devenit anul acesta părinţii unui băieţel, Bear.

Eva Mendes şi Ryan Gosling

Diferenţă de vârstă: 7 ani
Eva şi Ryan sunt foarte discreţi în legătură cu viaţa lor personală, dar un lucru care nu-i secret este diferenţa de vârstă dintre ei, scrie Cosmopolitan. Actorii au două fetiţe împreună, Esmeralda şi Amada Lee.

Courteney Cox şi Johnny McDaid

Diferenţă de vârstă: 13 ani
După divorţul de David David Arquette, vedeta din "Friends" s-a îndrăgostit de solistul trupei Snow Patrol, Johnny McDaid. Cei doi s-au logodit cu Johnny în 2014, apoi s-au despărţit pentru scurt timp şi au reluat relaţia. În iunie, actriţa în vârstă de 53 de ani a declarat pentru New Beauty că îşi doreşte un copil cu Johnny (40 de ani) prin intermediul unei mame surogat.

Cameron Diaz şi Benji Madden

Diferenţă de vârstă: 6 ani
Cameron şi Benji n-au pierdut deloc timpul şi s-au căsătorit la doar şapte luni după ce s-au cunoscut. Doi ani mai târziu, ei sunt foarte fericiţi, iar presa a scris recent că actriţa s-a retras din activitate pentru a se bucura de viaţă şi pentru a petrece mai mult timp cu muzicianul pop rock.

Kourtney Kardashian şi Younes Bendjima

Diferenţă de vârstă: 14 ani
Primele zvonuri despre relaţia dintre Kourtney şi modelul de origine algeriană în vârstă de 23 de ani au apărut în 2016, apoi au fost fotografiaţi împreună din ce în mai des. O sursă a declarat pentru People că vedeta este încântată de relaţia cu Younes pentru că se distrează mult împreună.