Dosar Eva. 7 vedete care s-au pozat în oglindă ca niște pițipoance

17 Februarie 2013

Moda pozatului în oglindă cu telefonul mobil continuă să se extindă în showbiz-ul românesc. În ultimii ani, mai multe vedete din România au simţit nevoia să se pozeze ca nişte piţipoance adevărate şi să pună repede-repede imaginile pe Facebook sau Twitte, ca să le vadă toată lumea şi să aibă ce comenta. Şi chiar dacă primesc o avalanşă de critici, până la urmă publicitatea negativă e mai bună decât deloc. Cea mai recentă "creaţie" îi aparţine Andreei Bănică.

După ce au descoperit cât de "trandy" pot fi starurile de peste Ocean dacă se fotografiază în oglindă şi îşi pun pozele pe reţelele sociale, vedetele din România au început să guste tot mai mult acest tip de promovare. E drept, au şi avut pe cine să copieze: nume grele, precum Kim Kardashian, Lady Gaga, Miley Cyrus sau Demi Moore s-au pozat în oglindă de nenumărate ori, prin urmare dacă reţeta "succesului" a fost testată la nivel înalt, de ce n-ar merge şi la noi? Aşa că priviţi şi vă minunaţi!

Andreea Bănică a greşit cadoul pentru fani

Săptămâna trecută, cântăreaţa a vrut să le mulţumească fanilor săi după ce a ajuns la 400.000 de admiratori pe Facebook. Iar cea mai bună idee care i-a dat prin cap a fost să-şi facă o poză cu telefonul, îmbrăcată doar în lenjerie intimă şi fără machiaj. Ceea ce a ieşit n-a prea fost pe gustul tuturor.

"Bună dimineața! Azi "m-am trezit" cu 400k de prieteni:). Sunt așa happy! Vă iubesc mult și vă doresc o zi la fel de frumoasă precum a mea!;)", a scris Andreea.
În doar câteva minute, cântăreaţa a primit câteva zeci de comentarii, cele mai mai multe pozitive. Mulţi au lăudat-o, dar ea s-a ales şi cu multe critici. Iar unele foarte acide. "Problema ei nu e că nu arată bine, ARATĂ!!!! arată însă TOT, cu alte cuvinte nu are decenţa unui VIP cum se crede. Când mama natură te-a înzestrat cu frumuseţe se vede, nu trebuie neaparat s-o ''urâţeşti'' prin gesturi. Tu dragă Andreea nu trebuie să stârneşti controverse, poate numai simpatii. Crede-mă, nu ai structura intelectuală necesară pentru a stârni controverse, chiar dacă ai avea ca mentor pe Tucă (Tucă Show) sau Mihaela Rădulescu. Un sfat: Vopseşte-ţi rădăcinile şi pozează-te când iei mic dejun, e mai acceptabil. Sau dacă tot vrei să şochezi, fă o poză când te razi pe picioare ::)))))))", este unul dintre mesajele de pe pagina artistei.

Bianca Drăguşanu, piţipoanca supremă

Fenomenul "piţi în oglindă" nu poate exista fără ea. Când se aşterne puţin liniştea în isteria din showbizul autohton, hop! - face ea o poză, musai controversată. Şi reacţiile curg fără oprire. Apoi, de la capăt. Şi tot aşa.

În octombrie anul trecut, ea s-a pozat în oglindă la repetiţiile pentru emisiunea "Dansez pentru tine", de la Pro TV. Vedeta purta o pereche de pantaloni scurţi şi un hanorac scurt, care îi lăsa la vedere talia foarte subţire, Bianca era atât de slabă, încât a stârnit o dezbatere pe Facebook. "Piele şi os, anorexia e în floare", "Parcă eşti somaleză!", "Naşpa, prea slabă", au scris pe reţeaua de socializare câţiva dintre cei care au văzut imaginea.

Vedeta a mai fost luată peste picior şi cu altă ocazie. Bianca s-a pozat la oglindă, în sala de repetiţii pentru emisiunea "Dansez pentru tine", îmbrăcată în bustieră, pantaloni de trening şi încălţată cu pantofi cu tocuri. Nepotrivirea dintre încălţăminte şi vestimentaţia sport a fost sancţionată dur în mesajele primite pe Facebook. "Poziţia pitzi chinuit! Varianta feminină a melodiei lui Mărgineanu, 'Mă iubeşte  femeile'. Uite-o, măi, pe ea, trening cu pantofi cu toc...", a scris o persoană. "Ce urâtă eşti, parcă mănânci apă cu aer", este un alt comentariu.
Cineva i-a luat însă apărarea, explicând alăturarea pantofilor cu toc şi a treningului: "Bianca are tocuri deoarece este la sala de antrenamente <<Dansez pentru tine>> şi este normal să se antreneze pe tocuri pentru că în timpul spectacolului dansează doar pe tocuri. Dar na, ţăranul e ţăran."

Inna, cu ochelarii de soare, într-o beznă... "orbitoare"

Nu degeaba este una dintre cele mai urmărite vedete din România: cântăreaţa recurge la orice mijloace pentru a rămâne în atenţia publicului.

Vedeta nu are probleme în a face public aproape fiecare moment din viaţa personală. Ea postează foarte des imagini din viaţa privată şi de cele mai multe ori această strategie îi aduce foarte multe aprecieri pe reţelele de socializare. Uneori, însă, o mai dă şi în bară.
Anul trecut, după turneul din Mexic, cântăreaţa şi-a făcut singură, cu telefonul, o fotografie în oglindă. Îmbrăcată în pantaloni scurţi şi cu un maiou decoltat, Inna şi-a arătat din plin sânii, lucru apreciat de admiratori. Nu toţi au fost însă cu ochii doar pe bustul ei, dovadă că mulţi au glumit pe seama faptului că ea purta ochelari de soare într-o clădire în care nu era deloc lumină.

Anda Adam, o poză de tot râsul

Cântăreaţa are la activ o imagine cu care nu se poate mândri. Vedeta a fost ironizată de site-ul cocalari.com după ce a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie.

În iulie 2010, Anda Adam a fost inclusă în categoria "piţipoance vedete", alături de Simona Sensual, Iulia Tăbăcaru şi Sonia Trifan pentru că s-a pozat în oglindă. Imaginea este incredibilă şi te face să crezi că nu vedeta a reuşit ceva atât de penibil, ci o piţipoancă veritabilă. În fotografie se vede clar că Anda Adam îşi sugea burta, iar faptul că nu şi-a dat jos ochelarii de soare deşi era într-o clădire a transformat-o imediat în ţinta ironiilor.
Cântăreaţa a avut însă grijă să şteargă toate comentariile răutăcioase, lăsându-le doar pe cele care îi gâdilau orgoliul, a scris Cancan.

Catrinel Menghia se alintă la oglindă

Oricât de greu ar părea, un star de talie internaţională se mai şi prosteşte din când în când, în joacă. Catrinel a pozat şi ea cu faţa la oglindă. Şi nu oricum!

În iulie 2010, românca şi-a făcut o poză nud în timp ce se privea în oglindă şi a postat-o pe Facebook, stârnind imediat reacţii şi comentarii din partea fanilor săi. Alături de poză, bruneta a adaugat şi comentariul "self portrait at letizia's beach house" ("Autoportet la casa de pe plajă a Letiziei").

Delia Matache, experiment cu bliţul

În septembrie 2011, cântăreaţa a ţinut să demonstreze că nu s-a îngrăşat, aşa că a vrut să-şi pozeze în oglindă abdomenul. Ea nu şi-a dat însă seama imediat că nu are nevoie de bliţ, aşa că rezultatul a fost... orbitor.

Din poză nu se înţelegea nimic pentru că, ghinion, lumina se reflectă spre sursă. Delia a continuat experimentul şi a înţeles unde a greşit. Ea a repetat instantaneul, dar fără flash, ridicându-şi maieul şi expunându-şi abdomenul, apoi a postat fotografiile pe Facebook.

Ruby s-a trezit cu cearșaful la oglindă

În septembrie anul trecut, cântăreaţa a făcut senzație pe Facebook, după ce a postat o fotografie în care apărea dezbrăcată, dar parţial acoperită cu un cearşaf, și abia trezită din somn.

"Doar ce m-am trezit", a scris Ruby lângă imaginea realizată, cum altfel, în oglindă, cu iPhone-ul. Admiratorii ei au comentat imediat fotografia. "Dormi, exact cum ar trebui să facă o femeie!", "Ești porno!" sau "Frumusețea nu trebuie ascunsă, trebuie îngrijită!", sunt doar câteva dintre comentariile prietenilor acesteia de pe rețeaua de socializare.
Au fost însă și câţiva care au întrebat-o dacă s-a trezit machiată sau care nu au înțeles de ce se acoperă cu cearșaful. "Te-am văzut și mai goală de atât", i-a scris un fan, făcând aluzie la apariția ei din revista Playboy.