Decăderea unei femei frumoase: Heather Locklear, internată din nou la recuperare

Vedeta din serialul „Melrose Place“ nu-și găsește liniștea. La șase luni după ce a fost spitalizată în urma unei căderi nervoase, ea a fost din nou internată într-o clinică de recuperare.

Heather Locklea continuă să se confrunte cu serioase probleme de sănătate psihică. În noiembrie anul trecut, ea a fost internată în spital după încă o cădere psihică, dar vedeta nu și-a revenit. Potrivit unei surse citată de Access, actrița s-a internat din nou într-o clinică de recuperare pentru a urma tratamentul adecvat.

Sursa amintită a declarat că Heather Locklear a continuat să bea și să-i abuzeze pe cei din preajma sa. "Nu pare să fi făcut vreun progres", a spus persoana respectivă.

Potrivit Radar Online, revenirea vedetei la recuperare a fost impusă de o nouă altercație cu logodnicul ei, Chris Heisser, în luna aprilie.

"Heather și Chris au început să se ia la harță, iar după ce în sfârșit s-au calmat, ea a realizat că iar și-a pierdut controlul și a decis că trebuie să se întoarcă la recuperare", a scris site-ul.

Heather și Chris se iubesc din timpul liceului și sunt împreună din 2017, dar au o relație cu năbădăi. "Așa merg mereu lucrurile cu Heather. Se duce în jos până la capăt și se ceartă cu Chris și cu oricine e lângă ea, apoi își dă seama că are nevoie de ajutor.
Toți ne rugăm tot timpul că de data asta o să meargă"
, a spus o sursă din anturajul ei.

Heather Locklear traversează de câțiva ani o perioadă foarte dificilă, marcată de violență domestică, căderi nervoase, abuz de alcool și arestări, notează Daily Mail.

În noiembrie anul trecut, actrița a fost plasată sub codul psihiatric 5150, ceea ce înseamnă că ea va fi reținută în spital până la 72 de ore pentru evaluare și tratament de specialitate.
Decizia a fost luată după ce actrița s-a bătut din nou cu logodnicul ei, Chris Heisser, și l-a dat afară din casă. Codul psihiatric 5150, care impune internarea obligatorie până la 72 de ore, sugerează agravarea stării psihice a pacientului.

Cu o săptămână înainte, ea a fost încătușată și dusă la spital pentru că a lovit-o pe mama sa, Diane, în vârstă de 85 de ani, și a amenințat că se va împușca.
Locklear a fost plasată atunci sub codul psihiatric 5250, care durează 14 zile și prevede un tratament de detoxifiere de cinci zile și o evaluare mentală.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.