Cum arată copiii celor mai frumoase femei din lume: Au câștigat la loteria genelor!

Femeile frumoase și celebre atrag atenția tot timpul, ne plac și ne inspiră. Iar dacă au copii, curiozitatea fanilor este și mai mare: toată lumea se întreabă dacă sunt la fel de frumoși ca ele.

Ei bine, răspunsul nu-i greu de ghicit: femeile foarte frumoase aleg parteneri chipeși, iar combinația genetică care rezultă nu poate fi decât una specială.

Bright Side demonstrează că există o lege nescrisă, dar naturală: femeile frumoase fac copii frumoși.

Monica Bellucci și fiica ei cea mai mare, Deva Cassel

Actrița a fost căsătorită de două ori: prima dată cu fotograful italian Claudio Carlos Basso, iar a doua oară cu actorul Vincent Cassel. Cu actorul francez, ea are două fiice: Deva, născută în 2004, și Leonie, născută în 2010.
Fiica cea mare seamănă cu mama ei când aceasta era tânără și nu-i de mirare că ea, ca și Monica în trecut, a semnat un contract cu Dolce & Gabbana, devenind imaginea liniei de parfumuri a acestui brand.

Copiii Juliei Roberts

În anii '90 actrița a devenit celebră nu doar pentru rolurile pe care le-a făcut, ci și pentru viața sa personală. În 1993, Julia Roberts s-a căsătorit cu cântărețul de muzică country Lyle Lovett, dar după numai doi ani au divorțat. În 2002, actrița s-a căsătorit cu producătorul de film Daniel Moder, cu care are trei copii: gemenii Hazel Moder și Phinnaeus Walter Moder și Henry Danie.

Copiii Angelinei Jolie

Angelina este probabil cea mai celebră mamă din lume. Ea are șase copii pe care îi crește singură, până la definitivarea divorțului de Brad Pitt: Zahara, Maddox și Pax, toți adoptați, și cei trei copii din căsnicia cu Pitt - fiica Shiloh și gemenii Vivienne și Knox.
Angelina Jolie și Brad Pitt au primit de la revista Hello! 10 milioane de dolari pentru prima imagine cu primul lor copil, Shiloh. Aceasta a fost cea mai scumpă imagine din istorie a unei celebrități.

Amber Valletta și fiul ei

Amber este actriță și prezentatoare de televiziune. În anii '90 a fost unul dintre cele mai bine plătite modele și a apărut de peste 40 de ori pe coperta revistei Vogue.
Ea s-a căsătorit prima dată în 1994 cu modelul Lee Behan, dar au divorțat la scurt timp. A foua oară, ea s-a căsătorit cu campionul olimpic de volei Christian McCaw, dar după 11 ani au divorțat. Ei au un fiu, Auden.

Fetițele Adrianei Lima

Supermodelul brazilian și-a câștigat celebritatea după ce a semnat contractul cu Victoria’s Secret. Timp de șapte ani la rând, Lima a fost pe lista celor mai frumoase modele din lume, iar în 2014 a ocupat locul secund în topul Forbes al celor mai bine plătite modele din lume, după Gisele Bündchen.
Adriana are două fiice din primul mariaj, cu jucătorul de baschet Marko Jarić: Valentina și Sienna.

Kate Hudson și copii ei

Toți copiii actriței au tați din industria divertismentului. Kate are un băiat, Ryder Russell Robinson, din primul mariaj, cu cântărețul rock Chris Robinson. Al doilea băiat, Bingham Hawn, este rezultatul relației de patru ani cu solistul trupei Muse, Matthew James Bellamy. În 2018, actrița a născut o fetiță, Rani Rose. Tatăl ei este fondatorul casei de înregistrări Lightwave Records, Danny Fujikawa.

Brooke Shields și fiicele ei

În 1980, Brooke Shields a devenit cel mai tânăr model care a apărut pe coperta Vogue. Iar la 16 ani, era deja unul dintre cele mai cunoscute modele din lume. Popularitatea ei a atins cote maxime după rolul din "Laguna albastră".
La sfârșitul anilor '90, actrița s-a măritat cu celebrul jucător de tenis Andre Agassi, dar căsnicia lor n-a durat mult. Din 2001, Brooke este căsătorită cu Chris Henchy, scenarist și regizor american. Cuplul are două fiice: Grier Hammond și Rowan Francis.

Natasha Poly și copiii ei