Cum arată actorii din „Titanic“ după 26 de ani de la marele succes

Vedetele din „Titanic“, una dintre cele mai populare producții de la Hollywood, s-au schimbat mult în ultimele două decenii.

Oricât de mult timp ar trece, există fapte și lucruri care nu se vor schimba niciodată. De exemplu, scufundarea Titanicului sau succesul uriaș obținut de filmul cu același nume. Filmul a fost atât de bun, încât pe mulți îi afectează chiar și acum la fel de mult ca la momentul lansării.

Dar adevărul este că, pe lângă efectul lacrimogen, nu totul rămâne neschimbat: actorii din acest film arată altfel acum, la 26 de la lansarea filmului.

Bright Side face o incursiune în trecut și ne readuce în prezent, dezvăluind ce mai fac acum vedetele care au contribuit la succesul imens de care s-a bucurat "Titanic".

Leonardo DiCaprio (Jack Dawson)

DiCaprio a cucerit foarte mulți fani cu rolul lui Jack Dawson, dar prestația lui nu a convins juriul premiilor Oscar. Abia după 18 ani a reușit să obțină trofeul râvnit, pentru rolul din "The Revenant". Cel mai recent film în care a jucat alături de Brad Pitt, "Once Upon a Time in Hollywood", regizat de Tarantino, s-a bucurat de aprecieri unanime și i-a adus încă o nominalizare la Oscar.
Cât privește viața lui personală, DiCaprio are o relație cu un model argentinian, Camila Morrone.

Kate Winslet (Rose DeWitt Bukater)

Ca și partenerul ei, Winslet nu a reușit să ia Oscarul cu rolul din "Titanic". Actrița a fost, însă, propusă la categoria "Cea mai bună actriță". Kate Winslet a primit Oscarul după 11 ani, pentru rolul din "The Reader".
Căsătorită cu Edward Abel Smith, actrița are trei copii și este foarte bună prietenă cu DiCaprio.

Billy Zane (Caledon Hockley)

Actorul a jucat perfect rolul celui mai detestat personaj din "Titanic". Zane joacă și acum în filme și seriale, de exemplu "Cliffs of Freedom" și "Sky’s Curfew". Căsătorit cu modelul Candice Neil, cu care are doi copii, Billy Zane este, totodată, pictor și organizează vernisaje.

Frances Fisher (Ruth DeWitt Bukater)

Frances are o fiică cu fostul partener, actorul și regizorul Clint Eastwood. Francesca Eastwood este actriță, iar Frances chiar a apărut împreună cu ea într-un serial popular, "Fargo", în 2017. Ultimul film în care a jucat Fisher a fost "Run the Race", în 2019.

Kathy Bates (Margaret Brown)

Kathy Bates a interpretat unul dintre cele mai iubite personaje din "Titanic". De-a lungul carierei, ea a păstrat intactă dragostea publicului printr-o serie de roluri bine jucate. Dar Kathy nu a jucat doar personaje pozitive - ea este cunoscută și pentru roluri negative, precum cel din "American Horror Story".
La 71 de ani, Kathy Bates este supraviețuitoarea unui cancer ovarian și a unui cancer de sân. Această experiență a inspirat-o să devină o imagine a luptei împtriva cancerului și președinta Lymph Education and Research Network.

Victor Garber (Thomas Andrews)

Victor a jucat rolul creatorului Titanicului, artizanul care își vede capodopera ducându-se inevitabil pe fundul Atlanticului. Actorul s-a căsătorit în 2015 și își continuă cariera în film și muzică.

Bernard Hill (Captain Edward James Smith)

Înainte ca Titanicul să se scufunde, căpitanul Edward James Smith decide, conform legilor mării, că nu-și va abandona vasul. Bernard Hill a avut o carieră ascendentă după acest rol și a jucat în mai multe producții importante, fiind apreciat pentru interpretarea regelui Théoden of Rohan din "The Lord of the Rings". Actorul și-a împrumutat și vocea pentru filmul "ParaNorman".

Jonathan Hyde (Joseph Bruce Ismay)

Multe dintre deciziile care a dus la scufundarea Titanicului au fost influențate de personajul lui Hyde, foarte popular în povestea spusă de James Cameron. Actorul este căsătorit de 40 de ani și încă lucrează în film și teatru. El a dat și vocea unor personaje animate, precum "Waltolomew Stricklander" (sau Walter Strickler) în "Trollhunters: Tales of Arcadia".

Ioan Gruffudd (ofițerul Harold Lowe)

Gruffudd este căsătorit cu actrița Alice Evans și este tatăl a două fiice. Pe lângă filmele și serialele în care a jucat, precum "Harrow or Amazing Grace", el este sponsorul fundației Trust PA, care ajută persoanele paralizate. Ioan Gruffudd este și militant pentru păstrarea limbii și tradițiilor din Țara Galilor, țara în care s-a născut.

Suzy Amis (Lizzy Calvert)

Suzy, care a interpretat-o pe bunica lui Rose, are patru copii și este căsătorită cu regizorul filmului, James Cameron. Nunta a avut loc în 2000, după ce ei au lucrat împreună la "Titanic".
Deși a renunțat la film, ea a rămas o figură publică importantă - a contribuit la fondarea mai multor organizații de protejare a mediului și la promovarea surselor sustenabile de hrană, care nu poluează planeta.

Eric Braeden (John Jacob Astor IV)

Eric Braeden, care a jucat rolul unuia dintrei cei mai bogați pasageri de pe Titanic, are acum 54 de ani, e căsătorit și are un copil. Nu este doar actor, ci și un bun sportiv și jucător de tenis. El a publicat o autobiografie în care povestește că a supraviețuit după scufundarea unei ambarcațiuni, MV Wilhelm Gustloff.

David Warner (Spicer Lovejoy)

El a jucat rolului polițistului care era cu ochii pe Jake pentru că îl considera un personaj dubios. Surprinzător, Warner a jucat și într-un film anterior care spunea povestea Titanicului înainte de a primi rolul din superproducția lui Cameron.
Actorul joacă și acum în filme și seriale, unul dintre marile lui succese fiind "Mary Poppins Returns".

Danny Nucci (Fabrizio De Ross)

Actorul american cu tată italian și mamă franco-marocană l-a interpretat pe prietenul lui Jake. Danny a fost căsătorit cu actrița Paula Marshall din 2003 și are două fiice. El continuă să apară în filme și seriale de succes - "Criminal Minds" și "CSI" sunt două exemple.