Courteney Cox, la 51 de ani: Apariţia cu care a surprins pe toată lumea

La 11 ani de la încheierea filmărilor serialului "Friends", actriţa este neschimbată. Chipul fără riduri şi silueta o întineresc cu un deceniu.

Courtney Cox a împlinit 51 de ani luni, dar arată la fel de bine ca atunci când era Monica Geller, în "Friends/Prietenii mei". Actriţa născută în statul american Alabama a făcut impresie la o petrecere organizată în Los Angeles, la sfârşitul săptămânii trecute.

Logodnica rockerului Johnny McDaid, în vârstă de 38 de ani, a atras atenţia cu look-ul ei proaspăt, cu chipul fără riduri şi rochia verde lungă până deasupra genunchilor, strânsă la talie cu o curea neagră.

Puţin machiată, cu un ruj roz pe buze şi puţin fond de ten, Courteney a arătat impecabil şi a pozat relaxată pentru fotoreporteri, scrie ziarul britanic Daily Mail.



În 2013, actriţa, care a recunoscut în trecut că a folosit Botox, a spus pentru New You magazine că este dispusă să încerce orice pentru a arăta tânără. "Sunt pregătită pentru orice. Sunt foarte dispusă să încerc să amân inevitabilul", a spus ea. "Cred în virtuţile laserului, chiar cred că acesta este viitorul", a adăugat Courteney, care a mărturisit că a aplicat două tratamente estetice, Ulthera, care produce colagen, şi Fraxel, care şterge petele de pe mâini, piept şi faţă.

Actriţa a mărturisit că atingerea pragului de 50 de ani i s-a părut "brutală": "Te simţi altfel.
E greu, mai ales că ajungi la o vârstă la care nu mai poţi avea copii. Doctorul mi-a spus azi că tocmai a avut o naştere, iar femeia are 48 de ani. E grozav, dar rar. E un miracol", a spus Cox, adăugând că tranziţia la vârsta sa nu este deloc uşoară: "Cea mai mare teamă a mea e că te ia repede, ca şi cum te-ai trezi şi dintr-o dată eşti altfel."


Fosta soţie a lui David Arquette a mai spus că frumuseţea ei se datorează şi mamei sale.
"Frumuseţea a făcut mereu parte din copilăria şi din viaţa mea. Mama mea e o frumuseţe naturală - ea n-a fost o femeie de carieră, are patru copii - dar arată foarte bine. S-a bazat mereu pe vitamine, creme şi nu a făcut niciodată vreo operaţie estetică", a declarat Courteney Cox.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Iunie 2015