Celebre şi imperfecte: 7 vedete care îşi folosesc perfect defectele corpului

Nu toate vedetele au tras lozul câştigător la "loteria genetică" şi nu au un corp perfect, dar asta nu înseamnă că s-au împăcat cu situaţia şi s-au simţit împovărate. Dimpotrivă, imperfecţiunea estetică le-a motivat să lupte şi mai mult pentru a-şi câştiga faima, transformându-şi defectele fizice într-un avantaj.

Chiar dacă au o siluetă fără forme sexy, picioare prea lungi sau mai multe kilograme în plus, aceste staruri demonstrează că standardele de frumuseţe sunt doar nişte clişee false.
Defectele nu le-au împiedicat să-şi împlinească visurile şi să câştige tuturor pentru talentul lor.

Bright Side prezintă 7 femei şi celebre care consideră că defectele corpului lor fac parte din imaginea lor.

Emilia Clarke

Vedeta din "Game of Thrones" este foarte scundă. Are doar 1,52 metri înălţime şi îi place să mănânce, dar asta n-o face să se simtă vinovată sau să se teamă că nu se încadrează în standardele de frumuseţe ale Hollywood-ului. Chiar dacă simte că unii pot spune că are câteva kilograme în plus pentru înălţimea ea, Emilia nu se simte mai neatrăgătoare.

Chloë Grace Moretz

Cei care n-o plac o compară adesea cu SpongeBob, un personaj de desene animate, din cauza umerilor ei laţi şi a gâtului scurt. Dar uneori ea însăşi alimentează aceste critici pentru că poartă ţinute care îi scot umerii în evidenţă. Chiar dacă asta denotă o mare încredere în sine, tot ce-i lipseşte este un stilist bun care să-i valorifice mai bine conformaţia corpului.

Uma Thurman

Uma nu este doar o actriţă cu un talent foarte dezvoltat, dar şi o femeie foarte înaltă (1,83 metri) şi trăieşte pe picior mare. La propriu. Deşi nu are probleme să-şi găsească încălţăminte pe măsura ei, nu-i o trăsătură feminină care să stârnească invidie, dimpotrivă. Dar asta nu mai contează chiar deloc când unul dintre cei mai buni regizori, Quentin Tarantino, o admiră pentru picioarele ei şi chiar le pune în evidenţă în "Kill Bill".

Leighton Meester

Una dintre vedetele din "Gossip Girl", Leighton n-a fost la fel de dăruită de la natură precum colega sa de distribuţie, Blake Lively. Picioarele ei nu-s un ideal de frumuseţe, dar actriţa trece peste asta cu lejeritate peste asta şi poartă ce vrea.

Rebel Wilson

Actriţa, scenarista şi producătoarea ne arată în fiecare zi ce înseamnă să fii diferit. Şi demonstrează că dacă eşti talentat, nu contează cum arăţi. Dacă Forbes a desemnat-o cea mai promiţătoare actriţă de la Hollywood, felul în care stau hainele pe ea e mai puţin important decât talentul pe care ea îl pune în joc. Şi e normal să fie aşa.

Gisele Bündchen

Picioare lungi, un corp tras ca prin inel şi o frumuseţe care au făcut-o ani la rând cel mai bine plătit model din lume. Însă fostul "înger" de la Victoria’s Secret nu prea are talie, esenţială pentru un model care prezintă lenjerie. Când poartă ţinutele potrivite, ea reuşeşte să mascheze acest neajuns. Talia dreaptă, fără şolduri proeminente, nu a împiedicat-o pe vedeta braziliană să-şi construiască o carieră impresionantă în modelling.

Kim Kardashian

Starleta este cel mai notabil exemplu de imperfecţiune transformată în avantaj. Puţini centimetri pătraţi din corpul ei au rămas ascunşi publicului, pentru că ea este dependentă de selfie-uri şi de postările pe Instagram. Chiar dacă are un corp departe de perfecţiune, cu şolduri foarte pronunţate şi un posterior foarte generos, ca să fim eleganţi, Kim a transformat aceste trăsături în "mărci înregistrate" fără de care nu ne-o mai putem imagina. Ne-am obişnuit cu ea aşa pentru că aşa ni s-a arătat de mii de ori până când am acceptat toţi modelul ei de frumuseţe.