Ce s-a întâmplat cu fetele frumoase din serialele anilor '90: Lara Flynn Boyle e complet schimbată

În anii '90 serialele în care jucau aveau un succes nebun, iar ele erau printre cele mai frumoase fete din lume. Acum aproape toate arată altfel.

În '90, când internetul nu era atât de dezvoltat, serialele erau poate mai apreciate ca acum, iar personajele feminine deveneau modele pentru milioane de tineri. Erau anii în care tinerii își urmăreau idolii la MTV și în revistele colorate, anii în care lipeau pe pereți posterele vedetelor preferate.

S-au dus 30 de ani de atunci și realitatea este cu totul alta acum. Bright Side ne arată ce s-a întâmplat cu fetele frumoase din serialele anilor '90.

Cybill Shepherd, "Moonlighting/Maddie și David"

Actrița a interpretat-o pe Maddie Hayes, personajul principal al serialului "Moonlighting" ("Maddie și David"), un fost model care devine manager și detectiv al unei agenții în care lucrează cu un partener șugubăț și priceput, David, interpretat de Bruce Willis. A fost un rol memorabil pentru Cybill, care a câștigat o mulțime de fani, dar și două premii GLobul de Aur.
Cybill are 69 de ani și continuă să joace în filme, dar n-a mai ajuns niciodată la succesul pe care l-a obținut cu "Moonlighting". În imaginea din dreapta este o secvență din ultimul rol al actriței, în filmul "Being Rose" (2017).

Lara Flynn Boyle, "Twin Peaks"

Cine a iubit "Twin Peaks" n-a uitat personajul care a făcut-o celebră pe Lara Flynn Boyle, Donna. Era una dintre fetele frumoase din orășelul misterios în care se petrecea acțiunea și mulți băieți erau cuceriți de frumusețea ei.
După succesul din "Twin Peaks", Lara a jucat în "Men in Black II" și a apărut în câteva emisiuni TV, însă pe la mijlocul anilor 2000 cariera sa a început să decadă și ea a prins roluri tot mai mici. Operațiile estetice nereușite și stilul de viață haotic au avut efecte dramatice asupra aspectului ei fizic, iar vedeta a devenit de nerecunoscut.

Carmen Electra, "Baywatch"

Una dintre puținele actrițe din '90 care arată și acum foarte bine. De-a lungul carierei sale, Carmen Electra a apărut în 77 de filme și emisiuni de televiziune, dar rolul de salvamar din "Baywatch" a rămas cel mai cunoscut. De atunci, ea a încercat și o lansare în muzică, înregistrând două albume, și a realizat și câteva DVD-uri cu lecții de fitness. Deși încă mai are căutare la Hollywood, Electra s-a concentrat mai mult pe activitățile caritabile. Ea susține mai multe ONG-uri care le oferă sprijin supraviețuitorilor tumorilor cerebrale, copiilor abuzați și abandonați, precum și pacienților cu maladia Parkinson.

Sherilyn Fenn, "Twin Peaks"

Una dintre cele mai interesante figuri din serialul TV a fost Audrey Horne, interpretată de Sherilyn Fenn, un sex-simbol al anilor '90. Actrița arăta fabulos, iar look-ul ei care amintea de Marilyn Monroe i-a adus o popularitate uriașă.
Sherilyn Fenn a avut o carieră bogată, cu peste 100 de filme, dar niciodată nu a mai repetat succesul din "Twin Peaks". La 25 de ani de la prima sa apariție în acest serial, ea a apărut în continuarea acestei producții, lansată în 2017.

Heather Locklear, "Dinastia" și "Melrose Place"

În anii '80 și '90, Heather Locklear era una dintre cele mai sexy femei din lume. Rolurile din producții foarte populare, precum "Dinastia" și "Melrose Place" i-au adus un succes fabulos: Heather a primit patru nominalizări consecutive la Globul de Aur pentru cea mai bună actriță într-un serial. Și totuși, viața sa a luat o întorsătură dramatică.
La mijlocul anilor 2000, cariera ei a intrat într-un con de umbră, apoi viața dezechilibrată, dependența de alcool, operațiile estetice nereușite, depresia nesfârșită și scandalurile cu partenerul au ruinat-o, aducând-o în atenția tabloidelor, în pragul sinuciderii și în arestul poliției. După mai multe ședințe de terapie, rezultatele bune încă nu au apărut. Din păcate, Heather Locklear a ajuns într-o stare deplorabilă.

Tori Spelling, "Beverly Hills, 90210"

O altă vedetă care are probleme. Din fericire, nu are necazuri atât de mari ca Heather Locklear, dar nici liniștită nu poate să stea.
Tori Spelling a devenit celebră când a interpretat-o pe Donna Martin în "Beverly Hills", unul dintre cele mai de succes seriale din anii '90. Când a început să filmeze, Tori avea 17 ani și a apărut în toate cele zece sezoane, din 1990 până în 2000.
La începutul anilor 2000, Tori Spelling a apărut în alte producții de succes, precum "Scary Movie 2", "Sol Goode" și "Naked Movie", a publicat câteva cărți autobiografice și a devenit mamă a cinci copii.
Acum Tori se concentrează mai mult pe familie și bine face, pentru că datoriile acumulate îi amenință viitorul. Actrița a trecut prin mai multe procese din cauza sumelor neachitate și care s-au tot mărit, iar acum a ajuns să se mute din loc în loc cu chirie, dar nu pare deloc dispusă să-și schimbe stilul de viață și să-și reducă cheltuielile.

Gillian Anderson, "Dosarele X"

Rolul agentei FBI Dana Scully a făcut-o celebră pe Gillian Anderson. Cu părul roșcat și un bob perfect, ea a devenit foarte populară în anii '90. Vedeta a interpretat-o pe Dana Scully și în două lungmetraje inspirate de succesul serialului, "The X-Files" și "The X-Files: I Want to Believe".
În anii 2000, actrița s-a întors la teatru, dar a jucat și în câteva seriale și filme. În acest an, ea o va interpreta pe Margaret Thatcher, fostul prim-ministru britanic, în noua serie din "The Crown".

Marcia Cross, "Melrose Place"

Actrița a devenit cunoscută când a interpretat-o pe Dr. Kimberly Shaw în serialul "Melrose Place". Cariera ei a intrat apoi în declin și a prins doar roluri mărunte în câteva filme și seriale, însă a dat lovitura în 2002, când a jucat în "Neveste disperate".
După acest serial, Cross a luat o pauză și s-a ocupat de familie. A devenit mamă prima oară la 45 de ani, iar în 2017 a născut gemeni. În 2017, Marcia Cross a fost diagnosticată cu cancer și, din fericire, chimioterapia și radioterapia au dat rezultate bune, boala intrând în remisie.