20 de vedete care au o prietenie specială: Sunt ca niște frați și surori

În ciuda rivalității din showbiz, multe vedete păstrează o relație foarte bună. Prietenia care le leagă este de nezdruncinat.

Prietenia adevărată este destul de rară la Hollywood, dar acolo unde există, poți fi sigur că este sinceră și trainică. De la Scarlett Johansson până la Johnny Depp, aceste celebrități au avut norocul și privilegiul de a cunoaște oameni cu care se înțeleg perfect, iar prietenia lor durează de mai multe decenii.

Bright Side ne prezintă zece perechi de amici celebri care se înțeleg și se susțin ca niște frați și surori.

Cameron Diaz și Drew Barrymore

Cele două vedete din "Îngerii lui Charlie" se cunosc de pe vremea când Barrymore era chelneriță. Aceasta era de serviciu și i-a servit cafeaua lui Cameron, care pe atunci era model. De atunci, au rămas prietene foarte apropiate. Drew Barrymore a dezvăluit într-un interviu că Diaz este mai mult decât o prietenă pentru ea, e ca o soră.

Matt Damon și Ben Affleck

Cei doi s-au întâlnit când Damon avea 10 ani, iar Affleck - 8 ani. Când au crescut, au fost colegi de cameră și parteneri de încredere în tot ce făceau. De atâta timp de când se cunosc, au jucat și în multe filme împreună.

Scarlett Johansson și Chris Evans

Johansson a povestit că relația ei foartă bună cu Chris se datorează faptului că sunt prieteni de peste zece ani. S-au cunoscut în timpul filmărilor pentru "The Perfect Score" și s-au înțeles de la început atât de bine, încât au devenit nedespărțiți.

Tom Cruise și Will Smith

Doi dintre cei mai buni actori de la Hollywood, Cruise și Smith sunt prieteni foarte buni. De câte ori se văd, stau de vorbă și se înțeleg foarte bine. Smith a recunoscut că Tom face cascadoriile mai bine decât el.

Tom Hiddleston și Benedict Cumberbatch

După prima lor întâlnire, în 2010, la filmările producției "War Horse", cei doi actori au rămas prieteni. Se înțeleg foarte bine pentru că au aceleași idei și se susțin reciproc, scrie Bright Sight.

Marilyn Manson și Johnny Depp

Deși pare surprinzătoare, prietenia lor este foarte sudată. Starul rock și cel din "Pirații din Caraibe" se știu din 1999 și, de fapt, au o pasiune comună: muzica rock. Ei au și un tatuaj comun.

Julia Roberts și George Clooney

George și Julia sunt prieteni foarte apropiați de mai bine de 20 de ani. El a avut mare grijă de Julia când ea a fost însărcinată. Au jucat împreună în mai multe filme, iar relația lor este foarte strânsă.

Naomi Watts și Nicole Kidman

Cele două actrițe australiene se știu de peste trei decenii, însă Watts a dezvăluit că prietenia lor s-a legat în 1991. De atunci, amândouă au rămas prietene foarte bune și se sprijină reciproc.

Ashley Tisdale și Vanessa Hudgens

Înainte de "High School Musical", Tisdale și Hudgens s-au întâlnit la filmările pentru un clip publicitar. Hudgens a povestit că au făcut călătorii și cumpărături împreună, și se ajută una pe alta și când își renovează casele.

Selena Gomez și David Henrie

Cei doi au fost colegi în "The Wizards of Waverly Place" și de atunci au rămas prieteni. Henrie a declarat că Selena este "cea mai bună soră" pentru el.