17 vedete care au copii deosebiți: Fiica lui Mr. Bean e uimitoare!

Nu trebuie musai să ai cel mai frumos chip, cel mai frumos corp și cei mai frumoși ochi ca să reușești în showbiz. Contrar convingerilor oamenilor obișnuiți, succesul în lumea filmului și în muzică nu este obligatoriu condiționat de aspectul fizic și sunt multe exemple care pot dovedi acest lucru. De regulă, alte calități contribuie la succesul mult râvnit - talentul în primul rând, munca asiduă și seriozitatea joacă un rol decisiv, dar, desigur, șansa face diferența.

Deși n-au un fizic atrăgător, unele vedete au speculat la maximum trăsăturile particulare care i-au ajutat să devină populari.
Bright Side ne invită să vedem dacă le-au transmis copiilor lor aspectul lor unic.

Fiul lui Björk

Sindri Eldon a moștenit latura creativă a mamei sale și cântă rock alternativ când are timp liber. Deja a lansat două albume.

Fiii lui Cher

Elijah Blue Allman (în dreapta) a luat-o pe urmele mamei sale și a devenit muzician, în timp ce Chaz Bono a decis că muzica nu-i pentru el, preferând să joace în filme și în seriale. Totodată, a scris o carte despre viața lui.

Tilda Swinton și fiica ei

Honor Swinton Byrne încearcă să devină actriță, ca mama ei. A interpretat rolul principal în drama "The Souvenir".

Uma Thurman și copiii ei

Maya Hawke calcă pe urmele mamei sale. Ea lucrează în modă, colaborând cu Calvin Klein și AllSaints, și are o carieră în actorie - va apărea în următorul sezon "Stranger Things" și a intrat în distribuția filmului "Once Upon a Time", de Quentin Tarantino.
Fiul actriței, Levon, nu este atras de actorie.

Copiii lui Danny Trejo

Gilbert, fiul celebrului Machete, a prins din când în când roluri mici, dar se descurcă mai bine ca regizor. Până acum a făcut câteva scurt-metraje, dar e încă la început.
Danielle e atrasă de modă, iar în urmă cu două doi și-a deschis propriul boutique de haine.

Copiii lui Mick Jagger

Jade a decis să renunțe la modă și să se concentreze pe familia ei și pe afacerea cu bijuterii.
Georgia May, Elizabeth și Gabriel — aproape jumătate dintre copiii starului de la Rolling Stones au ajuns pe coperțile revistei Vogue și au participat la prezentări de modă.
Karis și-a dat seama încă din copilărie că nu este atrasă de viața de vedetă, cu paparazzii mereu pe urmele sale, și a ales să-și urmeze în liniște pasiunea, gastronomia.
Lucas Maurice Morad este prea mic, încă, pentru a se gândi la viitor. Are 19 ani și se bucură de viață, fiind pozat și filmat la multe petreceri.
În schimb, fiul mijlociu, James, i-a cam dat bătăi de cap lui Mick Jagger. După ce s-a mai maturizat, el a început să joace în filme și să lucreze la campanii publicitare.

Fiicele lui Gérard Depardieu

Roxanne (în stânga) și Julie (în dreapta) încearcă să-și consolideze carierele în lumea filmului. Până acum au avut câteva roluri și urmăresc să treacă la un nivel mai important.

Donatella Versace și copiii ei

Allegra și Daniel nu obișnuiesc să vorbească despre viața lor personală și rareori sunt văzuți în public. În interviurile ei, Donatella glumește adesea spunând că sunt niște copii nerecunoscători și că nu-i spun nimic despre ce fac.

Copiii lui Woody Allen

Când era tânără, Dylan O’Sullivan Farrow a jucat în câteva filme, dar a decis să nu continue cariera de actriță.
Când avea 24 de ani, Ronan Farrow s-a aflat în topul Forbes al celor mai de succes persoane sub 30 de ani. După șase ani de la acel moment, cunoscutul jurnalist a declanșat o campanie anti-hărțuire la Hollywood.

Meryl Streep și familia ei

Copiii actriței se descurcă bine în fața camerei de filmare și pe scenă.
Henry Wolfe are multe roluri și scrie muzică; a lansat cinci albume până acum.
Grace Gummer (în stânga) și Mamie Gummer (în mijloc) sunt actrițe, ca și mama lor. N-au ajuns la nivelul acesteia, dar carierele lor sunt într-o ascensiune continuă.
Fiica cea mică a vedetei, Louisa Gummer, nu a apărut încă pe ecrane, dar lucrează deja cu IMG Models și a apărut în reclamele Dior. Din când în când, poate fi admirată pe copertele revistelor Vanity Fair și Glamour.

Charlotte Gainsbourg și fiul ei

La 21 de ani, Ben Attal a jucat deja în patru filme și nu de mult a apărut în clipul piesei "Ring-a-Ring O’Roses", al mamei lui.

Copiii lui David Bowie

Duncan Jones a ales să devină regizor și a făcut alegerea corectă. Primul lui film, "Moon", a fost nominalizat la șapte premii la gala filmelor independente britanice. Până acum, a făcut cinci filme, printre care  "Source Code", "Warcraft" și "Mute".
Alexandria Zahra Jones are doar 18 ani, dar pare menită să calce pe urmele mamei sale și să devină model.

Adriano Celentano și copiii lui

Ca și tatăl său, Giacomo, a devenit actor, dar a fost mai atras de muzică. Numai că după ce a lansat primul album, a descoperit că suferă de o afecțiune respiratorie.
Rosalinda a fost actriță din copilărie, apoi a decis să facă o schimbare și acum lucrează în televiziune.

Courtney Love și fiica sa

Frances Bean Cobain este artistă și model. Ea a moștenit trăsăturile părinților ei faimoși - Courtney Love și Kurt Cobain.

Copiii lui Rowan Atkinson

Lily Sastry este actriță și îi place să danseze. În schimb, fiul actorului, Benjamine, nu a fost niciodată atras de film. Din copilărie, el a visat la o carieră militară, iar acum studiază la Academia Militară Sandhurst.

Copiii lui Danny DeVito

Fiica mai mică a actorului, Grace (în stânga), a devenit producător de film. Lucy (în dreapta) este copia fidelă a tatălui ei: mică, cu nasul lat și cu un zâmbet larg. A intrat la Hollywood și a jucat în mai multe comedii, printre care "Dumbo".
Daniel, fiul starului, joacă și el în filme. dar preferă mai mult documentarele.

Bette Midler și fiica sa

Sophie von Haselberg arată exact ca mama ei. Și seamănă cu ea în fiecare rol pe care l-a jucat.