15 vedete așa cum nu le-am mai văzut de mult timp: Cum arătau în tinerețe

În orice film i-ai vedea, parcă sunt neschimbați: aceleași riduri, aceleași chipuri de oameni care au trecut destul de mult prin viață și pe care trecerea anilor au lăsat semne. Ne-am obișnuit atât de mult cu ei așa, încât nici nu ni-i mai putem imagina altfel și, pe undeva, e normal să se întâmple asta - sunt actori cu multe roluri în ultimii ani și care se bucură de succes în această etapă a vieții lor.

Cândva, cu mulți ani în urmă, au fost și ei tineri, iar unii arătau foarte bine.
Altora, maturizarea le-a prins bine și i-a ajutat să-și dezvolte cariera așa cum n-ar fi sperat și n-ar fi reușit să o facă la 20 sau 30 de ani. Bright Side ne prezintă 15 vedete de care probabil nu-ți amintești cum arătau în tinerețe. Iată cât de mult s-au schimbat!

Kim Cattrall

Dacă nu ți-o amintești din "Academia de poliție", atunci sigur o știi din "Totul despre sex". Când a început să filmeze pentru acest serial avea 42 de ani, iar la sfârșitul producției ajunsese la 48.

Danny Trejo

A intrat târziu în industria filmului, în 1983, când avea deja 40 de ani, dar de atunci a reușit să joace în aproximativ 300 de filme, devenind cunoscut pe la mijlocul anilor '90 cu rolurile sale din producțiile de acțiune. De exemplu, mulți încă îl asociază cu barmanul vampir din "From Dusk Till Dawn", din 1995, dar el are multe roluri în filmele din ultimii ani.

Kevin Spacey

Timp de 10 ani, starul a avut numai roluri mărunte, dar apoi a reușit să devină celebru și a primit un Oscar pentru rolul din "Suspecți de serviciu", lansat în 1995. Și în ciuda problemelor pe care le-a avut Kevin Spacey în ultima vreme, talentul său e de netăgăduit.

Jean Reno

Actorul francez a început să joace în filme în 1978, dar cei mai mulți oameni își amintesc de el din 1993, grație interpretării amuzante pe care l-a făcut în comedia "Vizitatorii" sau rolului perfect pe care l-a făcut în "Leon" (1994), alături de Natalie Portman. Jean Reno avea 45 de ani când a jucat în aceste producții.

Donald Sutherland

Actorul și-a început cariera cu câteva seriale, în anii '60, dar primele sale roluri notabile au venit abia după anii '90. Chiar și azi, după atâtea apariții, mulți nu-și pot aminti numele lui, notează Bright Side. Pentru producători și regizori, chipul său se pretează pentru roluri secundare, dar asta nu l-a împiedicat pe Donald să câștige un Oscar.

Viggo Mortensen

Când a devenit celebru grație succesului din "Stăpânul inelelor", Viggo avea 43 de ani. Deși cariera lui se împarte în două etape mari, înainte și după Aragorn, rolul din "Green Book" demonstrează pe deplin talentul imens al acestui actor.

Jessica Lange

Primul rol al actriței a fost cel al eroinei din "King Kong", în 1976. Astăzi o cunoaștem mai mult din "American Horror Story", care i-a adus două premii Emmy. Când a filmat pentru primul sezon, ea trecuse de 60 de ani.

Jeff Bridges

Primul lui rol important a fost cel din "The Big Lebowski", iar Jeff avea aproape 50 de ani atunci. Cariera lui a decolat apoi, iar astăzi este unul dintre cei mai importanți actori de la Hollywood.

Mickey Rourke

Mulți ni-l amintim de la începutul carierei sale, dar loviturile încasate în ringul de box și operațiile estetice nereușite au avut consecințe asupra chipului său și i-au afectat negativ cariera. Din fericire, starul și-a revenit și a făcut două roluri remarcabile în "Sin City" și "The Wrestler".

Ben Kingsley

Actorul și-a început cariera cu roluri negative și secundare în câteva seriale. La 40 de ani, Kingsley a câștigat un Oscar pentru interpretarea memorabilă din "Gandhi" (1983). De atunci, el a făcut mai multe roluri remarcabile și e unul dintre cei mai buni actori de rol secundar de la Hollywood.

Jamie Lee Curtis

Deși nu era o necunoscută, a devenit celebră pe plan internațional când avea 36 de ani, după apariția din "Minciuni adevărate" (1994), în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger. În anii 2000, rolurile din seriale i-au crescut popularitatea. La 45 de ani a jucat rolul unei mame severe, dar și pe cel al unei fete neascultătoare de 15 ani, în "Freaky Friday".

Willem Dafoe

Unul dintre numele importante de la Hollywood, William Dafoe are în spate o carieră de decenii. Primul lui succes a fost rolul din "Platoon/Plutonul", al lui Brian de Palma, în 1986. Dafoe a fost nominalizat la Oscar după prestația sa, apoi a dispărut vreme de vreo zece ani, având roluri mai puțin importante. După 40 de ani, Dafoe și-a consolidat cariera cu apariții în mai multe filme-cult ale anilor '90 și 2000.

Stanley Tucci

Un actor care nu s-a bucurat de succes până la 40 de ani. Apoi cariera lui pur și simplu a explodat: aparițiile foarte apreciate din "Terminalul" și "Diavolul se îmbracă de la Prada" l-au consacrat, iar de atunci chipul lui Stanley Tucci a devenit foarte popular.

Kathy Bates

Înainte de rolul memorabil din "Misery" (1990), Kathy a jucat în mai multe filme, dar nu a reușit să devină celebră. Când a cunoscut popularitatea, actrița avea deja 42 de ani.

Mads Mikkelsen

În imaginea din stânga publicată de Bright Side, actorul danez avea 30 de ani și așa arăta când urca pe scenă în piesele de teatru. Primul său rol într-un film l-a făcut la 31 de ani și a devenit celebru după ce a trecut de 40 de ani. Astăzi, Mads are 53 de ani și lumea îl știe mai mult așa cum e acum.