12 vedete care își cultivă singure legumele și fructele

Adepte ale hranei organice și dornice să-și petreacă timpul liber în mod activ, vedetele au început să-și cultive pe cont propriu legumele și fructele.

Grădinăritul a devenit o ocupație la modă în ultimii ani. Nu-ți trebuie mult pământ pentru a-ți cultiva legumele, fructele și florile preferate, iar această pasiune are multe beneficii asupra sănătății fizice și mintale.

Vedetele au adoptat și ele acest hobby și postează cu mândrie pe rețelele de socializare imagini în care își prezintă recoltele.

Bright Side a făcut un tur al grădinilor celebrităților și ne arată cum își cultivă acestea legumele și fructele delicioase.

Jennifer Garner

Actrița a moștenit de la mama ei interesul pentru grădinărit. Astăzi, Jennifer încearcă să continue tradiția familiei în ferma ei de lângă Los Angeles și s-a înscris în programul Once Upon a Farm. Vedeta postează deseori pe rețelele de socializare imagini în care arată cum muncește în grădină, prezentând și rețete în care folosește ingredientele ei.

Elsa Pataky

Soția lui Chris Hemsworth le arată adesea admiratorilor săi cum își face de lucru în grădină. Și ceilalți membri ai familiei o ajută - Chris și copiii pregătesc solul, plantează semințele și udă plantele împreună. Pentru Elsa, aceste momente sunt neprețuite și contează la fel de mult ca legumele sănătoase pe care le cultivă pentru familia sa.

Julia Roberts

Actrița a amintit într-un interviu despre un mod diferit și uimitor de a găti varza kale pe care o cultivă în curtea sa pentru copiii săi: ea o prepară ca o gustare crocantă cu brânză, pe care o lasă într-o tavă mare pe masă - nu trece mult timp, și gustarea dispare. Julia a povestit că după ce a jucat în "Fireflies in the Garden" a decis să-și facă propria grădină organică și îi place să le arate copiilor cât de important e să-ți produci propria mâncare și să ai o alimentație sănătoasă. Recent, ea a postat o fotografie în care prezintă câteva fructe din grădina sa.

Gwyneth Paltrow

Renumită pentru pasiunea sa pentru stilul de viață sănătos, actrița prezintă deseori pe rețelele de socializare rețete și sfaturi, dar și imagini din grădina sa. Gwyneth are două case, una în Los Angeles, cealaltă în Hamptons, New York, și ambele au grădină în care ea cultivă legume. Fondatoarea brandului de lifestyle sănătos Goop a creat și o linie pentru grădinărit, cu unelte de bază pentru grădinărit.

Milla Jovovich

Actrița a declarat într-un interviu că preferă să aibă un stil de viață liniștit și discret. Îi place să-și petreacă timpul cu fiicele sale și cu soțul și îi place să gătească. Ea a mărturisit că își cultivă singură legumele în grădina din curtea casei.

Shakira

Cântăreața columbiană a postat în 2013 o imagine cu primele vinete și primii ardei din grădina ei. Vedeta își dorește mai multe legume și fructe organice pentru familia sa și consideră că grădina proprie reprezintă cea mai simplă și mai de încredere sursă pentru o alimentație sănătoasă.

Cindy Crawford

În autobiografia sa, "Becoming", fostul model a scris că în adolescență obișnuia să meargă la sfârșitul verii la culesul porumbului în localitatea sa natală, DeKalb, din Illinois. Astăzi, ea nu s-a desprins complet de rădăcinile sale și postează din când în când pe rețelele de socializare imagini care dovedesc că îi place munca în grădină.

Natalie Portman

Actrița este o susținătoare a stilului vegeterian și se implică în campaniile care reclamă cruzimea împotriva animalelor și pentru protejarea mediului. Portman este vegetariană și își cultivă propriile legume. Ea distribuie deseori pe rețelele de socializare rețete care îi dovedesc priceperea în bucătărie, în rubrica pe care a intitulat-o sugestiv "Nat’s Table" ("Masa lui Nat - Natalie, n.r.")

Reese Witherspoon

Actrița adoră să-și petreacă timpul grădinărind cu copiii ei la ferma sa din California. Acolo ea cultivă o mare varietate de legume și fructe, precum roșii, morvoci, dovleci și multe altele. Witherspoon postează pe rețelele de socializare imagini în care este apare muncind în grădină sau cu produsele recoltate, precum și rețete cu aceste fructe și legume.

Nicole Kidman

Una dintre cele mai mari pasiuni ale vedetei este grădinăritul. Kidman a spus că natura a inspirat-o să se dezvolte ca persoană și ca actriță. Trandafirii sunt preferații ei, dar în grădina sa din Australia cresc și multe fructe delicioase, precum grapefruit, lămâi și prune.

Mark Ruffalo

Actorul este un activist fervent pentru protejarea mediului și a luat de mai mult ori poziție împotriva fracțiunii de șist, tehnică de extracție a gazelor din sol care produce emisii poluante de metan în apă și în aer. Ca iubitor al naturii, Ruffalo are grădina lui în care cultivă legume și postează deseori pe rețelele de socializare fotografii din acest spațiu verde.

Oprah Winfrey

Vedeta este o adeptă a cultivării produselor organice. Ea a postat recent pe Instagram o imagine cu o varză enormă crescută în grădina sa. Oprah a povestit că în copilărie își ajuta bunica să muncească într-o fermă din Mississippi, iar acum continuă să aplice în grădina sa "Maui" sfaturile pe care aceasta i le dădea.