11 perechi de vedete care au devenit prieteni buni după ce s-au despărțit

26 Iunie 2022
Nu este niciodată ușor să construiești o relație de prietenie cu un fost partener. Cu toate acestea, unele persoane reușesc să păstreze părțile bune după o despărțire.

Citește și: Fericiți și fără acte. 8 cupluri de vedete care sunt împreună de mulți ani, dar refuză să se căsătorească


Studiile arată că oamenii își doresc să aibă o relație de prietenie cu persoana care le-a fost partener de viață, iar 65% dintre ei chiar reușesc. 


Printre acestea se numără și unele staruri de la Hollywood. Deși s-au despărțit, unele vedete au reușit să își transforme foștii parteneri în prieteni pe viață. 

Descoperă 11 perechi vedete care au rămas prieteni buni după ce s-au despărțit: 

Foto: Hepta  

Gwyneth Paltrow și Brad Pitt

Deși au format un cuplu timp de câțiva ani și chiar au fost logodiți la un moment dat, Gwyneth Paltrow și Brad Pitt nu au ajuns până la căsătorie. Dar într-un interviu recent la care au participat amândoi, starurile au dezvăluit că încă se iubesc, dar în calitate de prieteni. De-a lungul anilor, cele două vedete au reușit să păstreze o relație strânsă de prietenie. „În sfârșit, l-am descoperit pe acel Brad cu care ar fi trebuit să mă căsătoresc. Doar că mi-a luat 20 de ani”, a glumit actrița, făcând referire la actualul său soț, Brad Falchuk.

Andrew Garfield și Emma Stone

Deși sunt despărțiți din anul 2015, cei doi actori au rămas prieteni buni. Într-un interviu din 2016, Andrew Garfield a spus că Emma Stone este actrița pe care ar lua-o cu el pe o insulă pustie. În același timp, Emma a spus despre fostul său partener că este o persoană pe care o iubește în continuare foarte mult. 

Naomi Watts și Liev Schreiber

Chiar dacă nu s-au căsătorit niciodată, Naomi Watts și Liev Schreiber s-au despărțit în condiții amiabile după 11 ani de relație și doi copii pe care îi au împreună. Cu toate acestea, ei au reușit să păstreze o relație de prietenie și să își crească împreună cei doi copii. În anul 2018, foștii parteneri s-au mutat din nou împreună, fără să formeze iar un cuplu, pentru a fi alături de fiul și fiica lor.

Drew Barrymore și Justin Long

Drew și Justin au format un cuplu timp de doi ani, dar relația lor de prietenie este mult mai lungă de atât. La peste un deceniu după ce s-au despărțit, actrița l-a lăudat pe fostul său partener, adăugând un comentariu la o postare despre acesta. „Nu vă înșelați. Chiar este un tip grozav”, a scris Barrymore. 

Michael Sheen și Kate Beckinsale

Cei doi actori au împreună o fiică și le-a fost dificil să o crească împreună, având în vedere că au locuit în țări diferite, în Statele Unite, respectiv Marea Britanie. Cu toate acestea, ei au reușit să rămână prieteni după ce s-au despărțit. Într-un interviu din anul 2016, actrița a spus că ea și fostul său partener de viață au „un simț al umorului similar”. „Cred că umorul ajută în foarte multe situații”, a declarat Kate.

Demi Lovato și Wilmer Valderrama

Cele două staruri au format un cuplu timp de șase ani, dar cu toate acestea relația lor nu s-a încheiat în condiții tensionate. Fosta actriță Disney a distribuit după despărțire o fotografie cu ei doi, spunând că sunt în continuare „cei mai buni prieteni, indiferent ce s-ar întâmpla”. 

Will Smith și Sheree Zampino

Nu doar că Will Smith a rămas prieten bun cu fosta lui soție și mama fiului său mai mare, dar și actuala lui soție, actrița Jada Pinkett Smith, are o relație foarte bună cu Sheree, fosta lui parteneră. Chiar dacă relația lor s-a încheiat în urmă cu zeci de ani, Will și Sheree au rămas foarte apropiați. „Am fost puși pe acest pământ să fim părinții copilului nostru. Asta am făcut și asta vom face. Ne iubim unul pe celălalt și a fost uimitor. Este o adevărată binecuvântare”, a declarat fosta parteneră a lui Smith despre prietenia lor.

Jennifer Lawrence și Darren Aronofsky

Actrița și regizorul american au avut o relație de aproximativ un an, dar au reușit să rămână prietenii după despărțire. Ei petrec timp împreună și vorbesc destul de des. „Chiar dacă pare un clișeu, ne-am purtat frumos unul cu celălalt. Citesc adesea materiale despre care cred că s-ar potrivi perfect pentru Darren. Și cred că vom lucra din nou împreună”, a spus actrița. 

Justin Timberlake și Cameron Diaz

Cei doi actori au format un cuplu la începutul anilor 2000 și au lucrat împreună după despărțire la filmele „Shrek the Third” și „Bad Teacher”. Chiar dacă despărțirea lor a fost complicată, ei au reușit ulterior să devină prieteni. Într-un interviu, Cameron Diaz l-a lăudat pe fostul său partener despre care a spus că este un „comediant genial” și un actor foarte talentat. 

Olivia Wilde și Jason Sudeikis

După despărțire, Olivia Wilde și Jason Sudeikis s-au străduit să își construiască o relație de prietenie și să își crească împreună cei doi copii. Chiar dacă fiecare dintre ei și-a refăcut viața alături de alte persoane după ce și-au anulat logodna, au continuat să aibă o prietenie strânsă. 

Sandra Bullock și Matthew McConaughey

Prietenia dintre Sandra Bullock și Matthew McConaughey a durat mai mult decât relația lor sentimentală. Ei au rămas prieteni buni după ce s-au despărțit la finalul anilor '90. Prietenia lor a rămas la fel de puternică și după ce actorul s-a căsătorit.