10 lucruri neașteptate pe care nu le știai despre vedete

Steve Martin avea o vorbă: "O celebritate este o persoană foarte cunoscută din televiziune sau din filme care arată de parcă își petrece în fiecare zi peste două ore aranjându-și părul."

Anecdota actorului are un sâmbure de adevăr - fiind mereu în lumina reflectoarelor, aflăm tot mai multe lucruri despre vedete și tindem să credem că știm toate detaliile din viața lor. Ceea ce nu este posibil, de altfel.

Bright Side are câteva detalii interesante despre 10 vedete, lucruri neașteptate pe care publicul nu le știa.

Tatăl lui Bob Marley era alb. Norval Marley a fost căpitan în marina britanică, iar la 60 de ani a întâlnit-o pe descendenta unei familii africane, Cedella Malcolm, pe atunci în vârstă de 18 ani. Din relația lor s-a născut Bobby, pe 6 februarie 1945, în Jamaica.

Halle Berry a fost botezată după numele unui magazin local. Părinții ei s-au inspirat după Halle’s Department Store, o marcă locală din locul natal al actriței, Cleveland, Ohio.

Prima slujbă primită de Taylor Sfwift a fost la o fermă unde familia sa planta brazi de Crăciun. Când era mică, ea trebuia să verifice dacă brazii tăiați care urmau să fie livrați aveau gândaci sau alte insecte și trebuia să le înlăture de pe crengile verzi.

Natalie Portman are o diplomă în psihologie. În 1999, ea a făcut o pauză de patru ani în actorie pentru a urma studiile la Harvard, scrie Bright Side. În studenție, Portman a lucrat la două studii apărute în publicațiile de specialitate.

Demi Moore privea cruciș când era copil și a fost nevoită să poarte ochelari speciali care să-i corecteze ochiul stâng. Deși ulterior problema a fost corectată prin mai multe operații, ochiul ei încă nu se mișcă nici acum tot timpul corect.

Johnny Depp se sperie de clovni. Fobia lui provine din copilărie, când avea coșmaruri în care clovnii îl urmăreau. Starul a explicat că îl sperie chipul lor pictat și zâmbetul pe care nu știe cum să-l interpreteze, dacă e unul de fericire sau unul sinistru, și are senzația că aceștia îi vor mușca fața.

Jennifer Lopez este prima vedetă din lume care a avut un film și un album  pe primul loc în topuri în aceeași săptămână. În 2001, "The Wedding Planner", o comedie romantică în care ea a jucat rolul principal, și al doilea ei album "J.Lo", au fost lansate în aceeași săptămână.

David Bowie avea ochiul stâng permanent dilatat, din pricina unei încăierări pentru o fată cu fostul său coleg de școală, George Underwood. Unghia acestuia i-a zgâriat suprafața ochiului lui Bowie, paralizându-i mușchii. David avea 15 ani atunci și a rămas cu pupila stângă mărită pentru tot restul vieții.

Madonna a lucrat la Dunkin’ Donuts. Când a renunțat la colegiu și s-a mutatr la New York, și-a luat un job într-un local din Times Square al acestui lanț, însă ea n-a reușit să termine nici prima zi de muncă, fiind concediată pentru că s-a luat la harță cu niște clienți și a aruncat în ei cu gemul din gogoși.

Steve Buscemi a lucrat ca pompier în New York. Când era tânăr, el a făcut parte timp de patru ani din FDNY’s Engine Company. După atentatele din 11 septembrie 2001, el s-a oferit volutar la secția în care lucrase și a făcut ture de 12 ore, timp de mai multe zile, ajutându-i pe pompieri în intervenții.