10 femei celebre care au ales să nu aibă copii: De ce nu vor să fie mame

Deși toleranța și respectul pentru alegerile celorlalți au devenit mai importante în societatea noastră, persoanele fără copii încă mai sunt considerate "incomplete". Iar cum vedetele atrag mereu atenția, dacă nu au copii sunt un subiect și mai atractiv pentru presa mondenă.

Chiar dacă sunt frumoase, celebre și bogate, unele vedete au ales să nu intre cu orice preț "în rândul lumii", preferând să nu aibă copii.

Cei de la Bright Side consideră, pe bună dreptate, că o femeie rămâne o femeie frumoasă și împlinită chiar dacă nu este mamă.
Iar aceste 10 vedete care au motivele lor să fie așa dovedesc asta din plin.

Anastacia

Cântăreața evită să împărtășească lucruri din viața sa privată, dar a vorbit deschis despre cancerul de sân pe care l-a învins în două rânduri. Problemele de sănătate au determinat-o să nu-și dorească un copil, preferând să se concentreze pe pasiunea sa regăsită pentru muzică.

Kim Cattrall

Vedeta din "Totul despre sex" seamănă mult cu personajul său în privința copiilor. Cattrall a fost căsătorită de trei ori și a renunțat la ideea de a deveni mamă după ce a împlinit 30 de ani. Pe atunci nu avea un partener și a preferat să nu facă un copil pe care să-l crească singură.

Marisa Tomei

Deși a avut mai multe relații, inclusiv cu Robert Downey Jr., actrița în vârstă de 54 de ani nu s-a căsătorit niciodată și nu are copii. Ea a declarat în mai multe rânduri că e sătulă de întrebările repetate care i se pun despre faptul că nu are copii.

Winona Ryder

Actrița în vârstă de 49 de ani a fost cândva pe lista celor mai dorite mirese de la Hollywood. Ea a trecut prin mai multe relații, dar niciuna nu s-a soldat cu un copil. Winona nu și-a dorit în mod special să devină mamă, dar nici nu a exlus posibilitatea de a avea copii. Cu vârsta, nu a mai simțit dorința de a avea copii, preferând să se bucure de nepoții săi. În plus, se simte ea însăși un copil.

Renée Zellweger

Renée Zellweger nu a ascuns niciodată că nu-i topită după copii. Pentru vedeta din "Jurnalul lui Bridget Jones" este mai important să facă ceea ce dorește și să aibă grijă de ea însăși.

Famke Janssen

Actrița olandeză devenită celebră după ce a jucat în "X-Men" este una dintre persoanele care nu consideră că ai nevoie de copii ca să fii fericit. Ea și-a dat seama că nu mai vrea să aibă un copil după ce și-a luat un câine, iar acum e mulțumită are un suflet de care să aibă grijă.

Cameron Diaz

Actrița în vârstă de 46 de ani a declarat în mai multe interviuri că se concentrează pe carieră. Cameron Diaz crede că multe femei se tem să spună că nu-și doresc copii pentru că societatea le judecă aspru. Ea are, însă, un statut care-i permite să spună deschis ce vrea și consideră că are o viață împlinită pentru că nu are copii. Și totuși, actrița a devenit mamă la 47 de ani - în 2019 ea a născut  o fetiță, pe nume Raddix.

Kylie Minogue

Cântăreața australiană a avut o mulțime de iubiți frumoși și celebri, dar a trecut și prin momente grele, precum lupta cu cancerul de sân și o relație toxică, iar asta a făcut-o, mărturisea ea, să nu-și dorească să devină mamă. Un factor important a fost faptul că nu a cunoscut un bărbat cu care să simtă că își dorește un copil.

Oprah Winfrey

Cea mai populară vedetă de televiziune din Statele Unite nu și-a dorit niciodată să aibă un copil. Ea a avut o copilărie grea și a fost abuzată sexual când avea 14 ani, iar copilul pe care l-a născut a murit la scurt timp după ce a venit pe lume. După acest episod traumatizant, să fie mamă i s-a părut o misiune prea grea, iar Oprah nu regretă decizia de a nu face copii. Ea s-a implicat însă în multe campanii umanitare pentru sprijinirea micuților defavorizați.

Ashley Judd

Ashley nu este doar o actriță cunoscută, dar și o activistă dedicată. Ea a decis să nu aibă copii pentru că nu consideră că este vital să facă ea când există atâția micuți orfani și săraci care au nevoie de dragoste și sprijin. Actrița are această convingere de la 18 ani și își pune energia în susținerea unor cauze umanitare prin care copiii sărmani să aibă o viață mai bună.