10 femei care n-au mai îmbătrânit de la 20 de ani: Arată incredibil la vârsta lor!

Sunt puțini norocoșii și mai ales norocoasele care au împlinit 40 sau chiar 50 de ani și arată de parcă încă sunt studenți, dar tocmai de aceea exemplele lor atrag atenția. Sunt oameni care au un aspect fizic atât de tânăr, încât n-ai nicio șansă să le ghicești vârsta. Și la fel de remarcabil este că nu toți sunt staruri de cinema sau vedete din lumea modei.

Bright Side a găsit mai multe femei frumoase care par să fi uitat să îmbrătrânească.
Deși au de două ori mai mult și chiar mai bine decât vârsta pe care o afișează, n-au riduri și arată extraordinar și impresionează cu forma lor fizică în fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare. Ele sunt dovada vie că 40 sau chiar 50 pot fi noul 20!

Lure Hsu, 43 de ani

Lure este designer în Taiwan și a cucerit Instagram-ul cu aspectul ei tineresc. Nu consumă carne, preferă legumele și fructele, adoră sportul și nu iese niciodată pe stradă fără să poarte ochelarii de soare. Ea le recomandă tuturor femeilor să aleagă cu grijă crema hidratantă pentru a preveni apariția ridurilor.

Dominique Sachse, 51 de ani

Prezentatoarea de știri este o figură cunoscută în Statele Unite: a creat mai multe emisiuni de televiziune, a câștigat două premii Emmy, a pornit o "revoluție" în fitness și a devenit o bloggeriță populară. Dominique consideră că pentru a păstra aspectul tânăr al pielii e important să mănânci sănătos și să faci sport. Dar condiția de bază este ca fiecare femeie să înțeleagă și să simtă că e incredibilă.

Marina De’Boshir, 54 de ani

Marina (@marideboshir) recunoaște că petrece mult timp îngrijindu-se, dar rezultatele demonstrează că merită din plin! Secretul frumuseții sale? Desigur, dieta echilibrată contează mult, iar tenul impecabil se datorează și masajului facial, spune ea.

Carelia Morán, 48 de ani

Carelia e o bloggeriță aflată la început, dar deja a atras atenția unor publicații prestigioase, precum Elle și ediția spaniolă a revistei Marie Claire. Fiind o persoană activă, susține că n-are timp să îmbătrânească - muncește, face sport, își plimbă câinele și își administrează blogul; în general este destul de ocupată, iar asta o menține activă și în formă.

Liu Yelin, 50 de ani

Fosta bibliotecară din China duce un stil de viață sănătos, uneori dus chiar la extrem: de exemplu, înoată iarna fără probleme, lucru care îi întinerește corpul. Liu arată atât de bine, încât fiul ei nu reușește să-și găsească o parteneră - toată lumea crede că ea este iubita lui.

Elizabeth Hurley, 53 de ani

Greu de crezut, dar Liz Hurley are 53 de ani. Multe vedete arată foarte bine, însă tot este greu să-ți imaginezi că peste șapte ani actrița și modelul britanic va împlini 60 de ani, de vreme ce ea pozează în bikini ca în tinerețe. Hurley nu urmează nicio dietă, dar petrece cât mai mult timp în aer liber și face sport aproape în fiecare zi.

Liz Webster, 51 de ani

Liz are trei copii și a cucerit medalia de argint la un concurs de bodybuilding, în 2014. Ea este și proprietara companiei care produce suplimente naturale pentru atleți și pentru adepții unui stil de viață sănătos. Pagina de Instagram pe care își prezintă munca de zi cu zi în sala de fitness are numeroși urmăritori. Liz consideră că sportul, dieta echilibrată și suplimentele alimentare o ajută să arate cu 30 de ani mai tânără.

Regina Hall, 48 de ani

Cunoscută pentru rolul din "Scary Movie", și-a dorit mereu să fie jurnalistă, dar a ajuns actriță și crede că a făcut cea mai bună alegere. Regina a participat ca voluntar la multe acțiuni de caritate și are grijă de persoanele vârstnice. Cu opt ani în urmă, ea își propusese să se călugărească, dar intrarea în lumea filmului i-a schimbat viața

Folake Huntoon, 42 de ani

Mamă a trei copii, Folake este stilist și designer popular. Proiectul său de suflet este StylePantry, o platformă social media dedicată modei. Ea petrece mult timp cu familia, preferă alimentele sănătoase, muncește mult, face sport și pur și simplu se bucură de viață.

Angelique Miles, 52 de ani