10 cupluri din seriale care şi-au continuat povestea de iubire în viaţa reală

10 Octombrie 2017
Poveştile de dragoste nu rămân întotdeauna pe platourile de filmare - se întâmplă uneori ca acestea să depăşească scenariul şi să răzbată în lumea adevărată.

Bright Side prezintă cele mai frumoase cupluri din serialele de televiziune care nu au avut nevoie să improvizeze pentru a-şi arăta dragostea, pentru că atracţia lor a fost reală.

Tom Hardy şi Charlotte Riley — Wuthering Heights

Cei doi s-au cunoscut când au început să filmeze pentru acest serial şi au fost imediat atraşi unul de celălalt. La un an după terminarea filmărilor, Tom şi Charlotte au început să se vadă mai des, iar în 2014 s-au căsătorit în secret, într-o ceremonie care a avut loc la un castel construit în Franţa în secolul al XVIII-lea, departe de paparazzii iscoditori. În 2015 ei au devenit părinţi.

Lea Michele şi Cory Monteith — Glee

Relaţia lor a început în 2012, la scurt timp după începerea serialului. Erau tot timpul împreună şi se potriveau, dar destinul le-a schimbat brutal planurile: în 2013, Cory a murit din cauza unei supradoze. A fost un şoc teribil pentru Lea. Ea a mărturisit că în fiecare zi îl simte alături pe Cory.

Kit Harington şi Rose Leslie — Game of Thrones

Unul dintre punctele de atracţie ale sezonului 2 al popularului serial a fost legătura dintre Jon Snow şi Ygritte. Actorii n-au pierdut timpul şi au dus relaţia de pe micul ecran în viaţa reală. Peisajele Islandei au reprezentat decorul perfect pentru a spori frumuseţea acestei poveşti de dragoste.

Josh Dallas şi Ginnifer Goodwin — Once Upon a Time

Cei doi s-au îndrăgostit în timp ce filmau pentru această producţie. Josh şi Ginnifer au fost împreună mai mulţi ani, s-au căsătorit şi au devenit părinţi.

Mila Kunis şi Ashton Kutcher — That ’70s Show

În 1998, aflaţi la început de carieră, Mila şi Ashton au jucat împreună în acest serial. Mila avea doar 14 ani când primul episod a fost difuzat, iar sărutul cu Ashton, prevăzut de scenariu, a fost primul din viaţa ei, scrie Bright Side. Le-a luat câţiva ani ca să-şi dea seama că sunt făcuţi unul pentru celălalt. Mila Kunis şi Ashton Kutcher s-au căsătorit în 2014 şi au o fetiţă.

Caitriona Balfe şi Sam Heughan — Outlander

Zvonurile despre relaţia lor au devenit tot mai intense după ce au fost văzuţi la diverse evenimente, ba chiar ţinându-se de mână. Fanii sunt convinşi că ei sunt împreună pentru că povestea lor de dragoste din serial e atât de fierbinte încât e prea frumoasă ca să nu fie adevărată.

Ian Somerhalder şi Nina Dobrev — The Vampire Diaries

Serialul urmăreşte viaţa Elenei Gilbert, prinsă într-un triunghi amoros cu doi fraţi vampiri: Stefan şi Damon. În viaţa reală, alegerea a fost mai uşoară pentru Nina. Ea a avut o relaţie de mai mulţi ani cu Ian şi au rămas prieteni buni după ce s-au despărţit.

Blake Lively şi Penn Badgley — Gossip Girl

Blake şi Penn au încins atmosfera în aproape toate cele patru sezoane ale acestui serial cu relaţia lor din afara platourilor de filmare. După despărţire au rămas prieteni, iar Penn a felicitat-o pe Blake în ziua în care s-a căsătorit cu Ryan Reynolds.

Kaley Cuoco şi Johnny Galecki — The Big Bang Theory

S-au întâlnit în secret timp de doi ani, în timp ce îşi interpretau personajele în acest serial - blonda drăguţă Penny şi cercetătorul deştept Leonard. Dacă pe micul ecran povestea a curs bine, fiind foarte apreciată de fani, în viaţa reală lucrurile n-au urmat acelaşi făgaş fericit: Kaley şi Johnny s-au despărţit, dar au rămas în relaţii bune.

Alyson Hannigan şi Alexis Denisof — Buffy the Vampire Slayer

S-au cunoscut pe platou şi s-au căsătorit în 2003, când s-au terminat filmările pentru acest serial. Alyson şi Alexia au acum două fetiţe.