10 cupluri de vedete pe care lumea le-a uitat: Toate s-au despărțit

Căile dragostei sunt adesea foarte încurcate în lumea vedetelor. Lumea a uitat că aceste staruri au fost cândva împreună.

Dragostea este de multe ori nestatornică la Hollywood, unde perechile se fac și se desfac cu rapiditate, modelate de frumusețea starurilor, de presiunea mediatică și de lipsa de timp care le pune rezistența la încercare. De fiecare dată când apare un cuplu nou, presa e cuprinsă de frenezie, iar fanii caută să afle totul despre vedetele care se iubesc.



Dar, de multe ori, ce e val, ca valul trece - multe dintre poveștile de dragoste s-au destrămat ca și cum n-ar fi fost, apoi starurile au pornit în căutarea altei iubiri, iar oamenii au uitat de cuplurile care străluceau cândva în lumina reflectoarelor. Chiar dacă iubirea lor nu a rezistat, aceste povești ne fascinează și acum - cum ar fi fost acum dacă unele dintre cuplurile de altădată ar fi rezistat până acum?

Drivepedia ne stârnește melancolia, amintindu-ne câteva vedete de care oamenii au uitat că au fost împreună.

Nicole Kidman și Lenny Kravitz

După celebrul mariaj cu Tom Cruise, Nicole Kidman este căsătorită acum cu Keith Urban. Dar înainte de aceste etape din viața ei, actrița australiană a avut o relație cu artistul Lenny Kravitz. Cei doi s-au și logodit în 2003, dar apoi legătura lor s-a destrămat. Nicole a explicat mai târziu că nu se simțea pregătită pentru căsătorie. Actrița a jucat cu fiica lui Kravitz, Zoe, în serialul "Big Little Lies".

Sandra Bullock și Matthew McConaughey

După ce au jucat împreună în "A Time to Kill", Sandra Bullock ;i Matthew McConaughey au început să se întâlnească. E greu de imaginat că Matt McConaughey a iubit o altă femeie înainte de soția lui, Camilla Alves, dar actorul a făcut o pereche frumoasă cu Sandra Bullock.

Ryan Reynolds și Alanis Morissette

Înainte de a o cunoaște pe soția lui, Blake Lively, starul din "Deadpool" a avut o relație cu Alanis Morissette. Cele două staruri canadiene s-au cunoscut în 2002 și au fost împreună timp de patru ani. Reynolds ar fi urmat să o ceară în căsătorie dar a tot amânat momentul, iar până la urmă s-au despărțit în 2006.

Reese Witherspoon și Jake Gyllenhaal

Reese trecea printr-o perioadă tristă, după divorțul de Ryan Philippe, cu care avea doi copii, când l-a cunoscut pe Jake. Cei doi s-au întâlnit la filmările producției "Rendition", în 2007, iar curând idila lor a devenit de notorietate. Povestea lor de iubire s-a stins, însă, după doi ani.

Mila Kunis și Macaulay Culkin

În timp ce juca în "That ’70s Show", Mila Kunis se întâlnea cu starul din "Home Alone", Macaulay Culkin. Relația lor a început în 2002. "Era foarte tare. Nu puteai să mergi pe stradă cu el fără ca oamenii să strige când îl vedeau!", a povestit Mila despre Culkin. Cei doi s-au despărțit în 2011.

Leonardo DiCaprio și Gisele Bundchen

Unul dintre cei mai celebri burlaci, DiCaprio a avut relații cu multe femei celebre. Printre acestea s-a numărat și supermodelul brazilian Gisele Bundchen. Relația lor a durat aproape șase ani. Gisele este căsătorită acum cu jucătorul de fotbal american Tom Vrady.

Blake Lively și Penn Badgley

Înainte de a deveni soția lui Ryan Reynolds, Blake Lively a avut o relație cu fostul ei coleg din "Gossip Girl", Penn Badgley. După trei ani, povestea lor de dragoste s-a încheiat în 2010.

Angelina Jolie și Jonny Lee Miller

Înainte de mariajul ultramediatizat cu Brad Pitt, Angelina Jolie a fost căsătorită cu Jonny Lee Miller. Ca și în cazul lui Pitt, actrița l-a cucerit pe Miller pe platourile de filmare, când lucrau la producția "Hackers", în 1995. S-au căsătorit un an mai târziu, în martie 1996, dar s-au despărțit în 1999.

Michael Keaton și Courtney Cox

Înainte de a deveni una dintre cele mai bine plătite actrițe pentru rolul din "Friends", Courtney Cox a avut o relație cu Michael Keaton. Cei doi au fost împreună șase ani și s-au despărțit în 1995. Se întâmpla cu un an înainte ca ea să apară în serialul NBC care i-a adus un succes uriaș. Courtney s-a căsătorit apoi cu David Arquette, cu care are un copil și de care a divorțat.

Bradley Cooper și Renee Zellweger

Bradley este unul dintre cei mai doriți bărbați din lume. Înainte de a se căsători cu Irina Shayk, cu care are un copil, starul a avut o relație cu Renée Zellweger. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale thrillerului "Case 39", din 2006, dar au început să se vadă în 2009, când filmul a fost lansat. După luni de speculații în presă, cei doi au refuzat tot timpul să vorbească despre relația lor, însă au avut mai multe apariții împreună. Bradley și Renée s-au despărțit în 2011.