10 cupluri de vedete care s-au îndrăgostit pe platoul de filmare

Câteodată, poveștile de iubire din filme continuă în viața reală. Aceste vedete s-au îndrăgostit când au format pe ecrane unele dintre cele mai frumoase cupluri.

Poveștile de dragoste de la Hollywood sunt strălucitoare și fascinante, dar cele mai multe dintre ele nu durează mult, iar căsniciile starurilor sunt la fel de efemere. Dragostea este înșelătoare în lumea vedetelor, iar despărțirile și divorțurile sunt la ordinea zilei.



Atracția pe care o exercită cuplurile de la Hollywood asupra publicului este nemărginită, iar poveștile de iubire care au debutat pe platourile de filmare au un farmec aparte. Multe dintre perechile memorabile de pe ecran au continuat povestea de dragoste în viața reală; unele rezistă și astăzi, astfel că fascinația publicului pentru aceste vedete și dragostea lor este de înțeles.

Bright Side prezintă poveștile de dragoste care au înflorit pe ecran și ne arată cum au continuat acestea în afara platourilor de filmare.
Câți mai sunt împreună și cine s-a despărțit?

John Travolta și Kelly Preston

John a întâlnit-o pe Kelly în 1987, în timpul filmărilor pentru "The Experts". Ei au avut o relație de patru ani înainte de a se căsători. Travolta și Preston aveau trei copii și formau unul dintre cele mai trainice cupluri de la Hollywood. Din păcate, în 2020 Kelly Preston a fost răpusă de cancer.

Michael J. Fox și Tracy Pollan

Michael și Tracy s-au cunoscut în 1985, la filmările pentru "Family Ties", serialul în care jucau un cuplu de îndrăgostiți. Povestea lor de iubire nu a început, însă, imediat. După câțiva ani, Fox și Pollan au jucat în "Bright Lights" și de atunci sunt împreună. Căsătoriți din 1988, ei au patru copii.

Jennifer Connelly și Paul Bettany

Cei doi actori s-au cunoscut în 2001, în timpul filmărilor la "A Beautiful Mind", și s-au îndrăgostit imediat. S-au căsătorit doi ani mai târziu și au doi copii. Jennifer mai are un fiu din prima căsnicie. Cei doi actori au mai jucat împreună în mai multe filme, iar Paul a regizat filmul "Shelter" (2014), în care a jucat Connelly.

Natalie Portman și Benjamin Millepied

Natalie s-a îndrăgostit de dansatorul de balet în timpul filmărilor pentru "Black Swan", în 2009. Filmul nu i-a adus doar un Oscar pentru cea mai bună actriță, ci și un partener de viață. Cei doi sunt căsătoriți din 2012 și au doi copii.

Tom Hanks și Rita Wilson

Unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, Tom Hanks și Rita Wilson s-au cunoscut în timp ce filmau pentru "Bosom Buddies", la începutul anilor '80, și s-au îndrăgostit în 1985, când lucrau la filmul "Volunteers". Trei ani mai târziu, cei doi s-au căsătorit. Ei au doi copii împreună. Tom Hanks mai are un băiat și o fată dintr-o căsnicie anterioară.

Ben Affleck și Jennifer Garner

La început, au fost prieteni. Ben și Jennifer s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției "Pearl Harbor", în 2001. În 2003, au lucrat împreună la "Daredevil", în care personajele lor erau foarte apropiate. Un an mai târziu, Garner a încheiat divorțul cu primul ei soț, iar în 2005 s-a căsătorit cu Affleck. Din păcate, cei doi au divorțat în 2018, după 13 ani de căsnicie, dar au păstrat custodia comună a copiilor și au rămas prieteni.

Reese Witherspoon și Ryan Phillippe

Ca și personajul jucat de Reese în "Cruel Intentions", actrița nu a putut rezista șarmului lui Ryan. S-au căsătorit în 1999, anul în care s-a născut fiica lor. În 2003 s-a născut fiul lor, dar, din păcate, asta nu a fost de ajuns pentru ca ei să rămână împreună. Reese și Ryan s-au despărțit în 2006 și au divorțat oficial în 2007. Reese s-a măritat apoi cu Jim Toth, cu care are un al treilea copil. În schimb, Ryan nu s-a mai căsătorit, dar mai are un copil dintr-o altă relație.

Emma Stone și Andrew Garfield

Fanii filmului "The Amazing Spider-Man" au fost încântați când au aflat că starurile lor preferate erau împreună și în viața reală. Emma și Andrew și-au început relația în 2010, după ce au lucrat împreună la acest film. Din păcate, ei n-au rămas împreună, despărțindu-se după trei ani. Actualmente, Stone este căsătorită cu actorul de comedie Dave McCarry, în timp ce Garfield este singur și păstrează discreția asupra vieții sale private.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth

Miley și Liam au avut o relație sinuoasă. S-au îndrăgostit în timpul filmărilor la "The Last Song", în 2009, apoi au urmat mai multe despărțiri și împăcări. În 2012 s-au logodit, iar după un an s-au despărțit. După ce s-au împăcat din nou, s-au căsătorit în decembrie 2018. În august anul următor, ei s-au despărțit, iar divorțul lor a fost pronunțat în ianuarie 2019, după numai un an de căsnicie. Acum, atât Hemsworth cât și Cyrus sunt singuri.

Tom Cruise și Nicole Kidman

Nicole și Tom au format una dintre cele mai interesante perechi ale anilor '90, probabil deceniul cu cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Cei doi actori s-au cunoscut în 1989, în timpul filmărilor pentru "Days of Thunder" și s-au căsătorit în anul următor. Ei au adoptat doi copii: o fată născută în 1992 și un băiat, născut în 1995. Cruise și Kidman au mai lucrat împreună la două filme: "Far and Away" și "Eyes Wide Shut" înainte de a se despărți, în 2001. Astăzi Nicole este căsătorită cu Keith Urban, iar Tom este singur, după divorțul de actrița Katie Holmes.