10 actori care s-au schimbat total pentru un rol: Au devenit de nerecunoscut

Talentul nu este suficient pentru ca rolul să-i vină „mănușă“ unui actor. Uneori e nevoie de mai mult: o transformare fizică radicală.

Unele roluri cer un efort ieșit din comun și sunt actori care nu dau înapoi când trebuie să treacă prin transformări fizice radicale pentru o interpretare mai realistă a unui personaj. De la starurile cu vechime mai mare la Hollywood, precum Robert De Niro și Demi Moore până la cele din generațiile mai noi, precum Emma Stone sau Chris Hemsworth, există mulți actori importanți care sunt capabili să treacă printr-o metamorfoză uimitoare când .

Bright Side trece în revistă 10 actori care au devenit de nerecunoscut după ce s-au schimbat total pentru un rol.

Chris Hemsworth - „In the Heart of the Sea“

Pentru acest rol, Hemsworth și încă 15 colegi din distribuție au urmat o dietă numită "Lost at Sea", atât de greu de urmat încât fiecare sută de grame dată jos era resimțită ca un kilogram. Actorii se cântăreau în fiecare zi și toată ziua numai vorbeau numai despre dietă și despre cât au slăbit.

Hilary Swank - „Boys Don’t Cry“

Înainte de lucra la acest film, Swank a purtat haine bărbătești și s-a tuns băiețește, ba chiar și-a pus și un top elastic care îi presa sânii pentru a avea pieptul cât mai plat. Obișnuia să iasă astfel pe stradă și să vorbească cu o voce gravă, masculină, prezentându-se drept fratele ei, James. Hilary a susținut că această experiență a ajutat-o mult să vadă cum e să fii un om obișnuit.

Chris Pratt - „Guardians of the Galaxy“

După ce a filmat pentru "Zero Dark Thirty", Pratt s-a îngrășat pentru că a mâncat mult, iar când a preluat rolul din "Guardians" a fost nevoit să slăbească. Cu ajutorul unor specialiști, el a dat jos 27 de kilograme în șase luni.

Robert De Niro - „Taxi Driver“

Pentru a se pregăti cât mai bine pentru acest rol memorabil, De Niro a lucrat în schimburi de 12 ore ca taximestrist în New York. El a citit și despre bolile mintale și a vizitat o bază militară americană din nordul Italiei pentru a se familiariza cu accentul personajului său.

Emma Stone - „Ghosts of Girlfriends Past“

Emma Stone a jucat alături de Matthew McConaughey în comedia "Ghosts of Girlfriends Past", purtând o perucă cu părul ondulat. Actrița e greu de recunoscut în acest rol.

Jamie Foxx - „Ray“

Nu doar că a exersat în fiecare zi toate gesturile lui Ray Charles, dar timp de 14 ore pe zi, Jamie Foxx a purtat ochelari speciali pentru a simți cât mai mult experiența de nevăzător. În plus, actorul a mers și la Institutul Braille, unde s-a informat pe această temă. Jamie se trezea devreme pentru a filma și exersa până noaptea târziu la pian. Nu-i de mirare că a primit un Oscar pentru acest rol.

50 Cent - „All Things Fall Apart“

Celebrul rapper a slăbit 24,5 kilograme pentru acest rol urmând o dietă cu multe lichide și exersând trei ore pe zi pe bandă. Rezultatul: 50 Cent a slăbit enorm și arăta complet schimbat în acest film.

Cameron Diaz - „Being John Malkovich“

Make-up artistul vedetei, Gucci Westman, susține că a avut mult de furcă pentru că actrița trebuia să arate cât mai modest, așa cum o cerea scenariul. Dar totul a ieșit bine și Cameron Diaz a fost de nerecunoscut în acest rol.

Nicole Kidman - „Destroyer“

Nicole Kidman a jucat rolul unei detective, Erin Bell, și a povestit că i-a luat câteva săptămâni să intre în rolul personajului. A avut și gripă în timpul filmărilor, dar a folosit boala pentru a da și mai multă credibilitate eroinei sale.

Demi Moore - „G.I. Jane“

Pe lângă faptul că s-a tuns zero, Demi a participat și la antrenamentele trupelor SEAL pentru a intra cât mai bine în pielea personajului ei, Jordan O’Neil. Prestația ei a fost memorabilă.