Tânăra care îşi schimbă look-ul pentru a semăna cu actriţe celebre

O tânără de 17 ani din Belgia face senzaţie pe Instagram recreând look-ul unor actriţe celebre, precum Audrey Hepburn, Scarlett Johansson şi Keira Knightley.

Annelies van Overbeek are 17 ani şi este pasionată de look-ul actriţelor celebre din roluri care au rămas în istoria cinematografului. După ce le-a urmărit de zeci de ori şi le-a învăţat pe de rost fiecare detaliu al aspectului lor, de la coafură până la sprâncene şi buze, tânăra din localitatea belgiană Puurs a început să recreeze look-ul protagonistelor din filme şi a postat mai multe fotografii pe Instagram. Rezultatele au fost peste aşteptări: Annelies a ajuns la peste 18.000 de urmăritori, fiind foarte admirată pentru modul în care se identifică cu celebrităţile.

Scarlett Johansson

Tânăra spune că totul a început după ce s-a tuns într-o zi, iar prietenele i-au spus că seamănă foarte mult cu Audrey Hepburn. "Nu prea ştiam atunci vechile staruri de la Hollywood, dar când am văzut cum arătau, am fost cucerită de eleganţa lor vintage", a declarat Annelies van Overbeek pentru postul american de televiziune ABC News.

Keira Knightly

Contul ei de Instagram dovedeşte că are o capacitate de adaptare şi o versatilitate ieşite din comun. Printre celebrităţile al căror look l-a recreat se numără Audrey Hepburn în rolul din "Funny Face", Scarlett Johansson în "The Girl With A Pearl Earring" şi Keira Knightly în "Pride and Prejudice", dar şi look-ul iconic al personajului Scarlett O'Hara, jucat de Vivien Leigh în "Pe aripile vântului", o expresie al Americii sudiste din secolul al XIX-lea.

Scarlett O'Hara
 
Printre cele mai recente postări ale sale se numără şi look-ul personajului Daisy Buchanan din "Marele Gatsby", aşa cum a fost întruchipat de actriţa britanică Carey Mulligan în remake-ul din 2013 semnat de Baz Luhrmann.
 
Carey Mulligan

Pentru o tânără care nu beneficiază de o armată de hair stilişti şi cosmeticieni ca pe platourile de filmare ceea ce face Annelies van Overbeek este o performanţă.

Ea a mărturisit pentru ABC News că reproducerea unui look îi ia între o oră şi două ore, în general în funcţie de cât de complicată este coafura.

Audrey Hepburn

Cea mai dificilă parte o reprezintă sprâncenele, explică ea: "Fac o diferenţă atât de mare! Din fericire am sprâncene bune, pentru că sunt lungi, aşa că le pot da orice formă doresc."

Admiratorii ei de pe Instagram o apreciază pe tânăra belgiancă pentru efortul ei şi migala cu care lucrează fiecare look.

Pe lângă personajele faimoase din filme, ea a recreat şi un look de femeie fatală din anii '20.


Foto: Instagram

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.