VIDEO. La 2 ani a depășit un record pe YouTube

Un videoclip al cărui protagonist e un băieţel de doar doi ani a depăşit recordul pentru cele mai multe share-uri pe YouTube.

Un videoclip al cărui protagonist e un băieţel de doar doi ani a depăşit recordul pentru cele mai multe share-uri pe YouTube.

William Stokkebroe, în vârstă de doi ani, este fiul unor campioni mondiali danezi la dans latino, videoclipul în care el dansează jive reuşind să atragă aproape opt milioane de vizualizări pe YouTube, relatează Mediafax. "Jailhouse Rock", melodia lui Elvis Prestley, este cea aleasă pentru spectacolul micuţului.

El a învăţat mişcările de la părinţii lui, care deţin o şcoală de dans în Danemarca.

William nu numai că dansează bine, dar întreţine şi publicul cu o atitudine demnă de un artist. El îi îndeamnă pe privitori să fie mai zgomotoşi şi să aplaude, iar la sfârşit face o reverenţă.

 

Videoclipul cu micuţul William a depăşit documentarul "Kony2012", despre liderul rebel ugandez Joseph Kony, la numărul de share-uri pe YouTube. Săptămâna trecută, imaginile cu micul dansator au strâns 943.754 de share-uri, informează publicația Business Insider, citată de Mediafax.

Jive-ul e considerat unul dintre cele mai grele dansuri, în concursurile de specialitate fiind programat ca ultimă probă din cauza ritmului alert pe care îl are.

Astfel, concurenţii trebuie să demonstreze că mai au încă energie după celelalte dansuri prestate.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Martie 2012