Russel Brand a scăpat de polițiști

Actorul a fost reținut după luni noapte i-a luat mobilul unui fotoreporter și l-a aruncat în geamul unei clădiri părăsite.

Actorul a fost reținut după luni noapte i-a luat mobilul unui fotoreporter și l-a aruncat în geamul unei clădiri părăsite.

Russel Brand e din nou un om liber. Actorul s-a întors ieri la biroul șerifului din New Orleans pentru a fi audiat în legătură cu fapta sa, relatează site-ul tmz.com.

Luni noapte, un paparazzo a încercat să-l fotografieze cu telefonul mobil, moment în care Russel s-a îndreptat spre el, i-a smuls iPhone-ul din mână și l-a aruncat în fereastra unei clădiri părăsite.

Geamul s-a făcut țăndări, iar apoi Russel și-a văzut de drum liniștit.

Fotoreporterul agresat a depus plângere, iar polițiștii au deschis o anchetă pentru două infracțiuni: furt și distrugere a unei proprietăți. Polițiștii l-au chemat ieri pe Russel la audieri, iar actorul a dovedit că a plătit 240 de dolari pentru repararea ferestrei.

În cele din urmă, Russel Brand a fost eliberat pentru o cauțiune de 5.000 de dolari, informează TMZ.

Foto: TMZ

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Martie 2012