Marina Almăşan, mesaj pentru Andreea Marin

Fosta soţie a lui Victor Socaciu i-a transmis Andreei un mesaj public de încurajare, într-un articol publicat de ziarul Ring.

Fosta soţie a lui Victor Socaciu i-a transmis Andreei un mesaj public de încurajare, într-un articol publicat de ziarul Ring.

Sub titlul "Andreea, rezistă" stau însă, pe lângă încurajări, şi comentarii mai puţin pozitive despre una dintre cele mai mediatizate relaţii din România, ajunsă acum la final, notează Click!.

"Andreea Marin e o femeie frumoasă, deşteaptă şi ambiţioasă. Mă tem chiar ca Ştefan Bănică junior să nu fi făcut şi el parte din ambiţiile ei.

A vrut să-l aibă pe cel mai frumos (mă rog, de gustibus...), pe cel mai talentat, pe cel mai râvnit şi - sper să mă înşel - pe cel mai fost soţ al Mihaelei Rădulescu, rivala ei de-o viaţă", scrie Marina Almăşan.

Marina Almășan scrie că a făcut un pronostic atunci când Andreea şi-a anunţat public relaţia cu Ştefan Bănică junior. "Nu-i dădeam acestei căsnicii mai mult de cinci ani.
Pot spune că am pierdut pariul, dar, într-un fel, l-am şi câştigat. Şi, deşi nu şade bine să vorbeşti de funie în casa spânzuratului, voi spune totuşi că, deşi era previzibil, deznodământul m-a întristat."


Trecută și ea printr-un divorţ îndelung mediatizat, Marina Almăşan o avertizează pe Andreea că nu va scăpa de atenţia publicului: "Şi-a dorit un soţ pe care să-l iubească şi care să continue opera de idolatrizare a ei, începută de plebea telespectatoare.
Şi-a dorit un copil, un cămin, o situaţie financiară îndestulătoare, cu care a obişnuit-o Lazarov. Cu siguranţă, a făcut şi greşeli. Însă o compătimesc pe Andreea pentru ceea ce o aşteaptă. Şi pe ea, şi pe Ştefan. Şi, mai ales, pe micuţa Violeta. Presa nu-i va ierta. Nici babele de pe la colţuri. Deşi e puternică şi calculată, Andreea va suferi."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Ianuarie 2013