Lecție de parenting: Pedeapsa pe care un bărbat i-a aplicat-o fiicei sale fiindcă a invitat băieți la o petrecere în pijamale

O fată de 15 ani a dat de bucluc pentru că a invitat niște băieți la o petrecere în pijamale. Părinții i-au dat de ales: renunță o lună la telefon sau le cedează contul de Instagram. Ce a urmat a stârnit hohote de râs în toată lumea.

Or fi ei mai dintr-o bucată, dar oamenii din Texas se țin de cuvânt când spun o vorbă și nu le place să fie luați peste picior. Madelynn Sumpter, în vârstă de 15 ani, a învățat asta de la tatăl ei, în cel mai usturător mod.

După ce a invitat niște băieți la o petrecere în pijamale pe care ea a organizat-o, părinții săi, Tawnya Ford și Larry Sumpter, au pus-o să-și aleagă pedeapsa: 30 de zile fără telefon sau le dă contul de Instragam timp de două săptămâni. Fata s-a gândit că nu poate rezista o lună fără telefon, așa că a renunțat la rețeaua de socializare. În fond, cât de rău poate să fie?

După ce tatăl ei i-a preluat contul și a început să posteze imagini în care râdea de ea, și-a dat seama că mai bine ceda telefonul.

Dar era prea târziu: domnul Larry Sumpter, om la 43 de ani, și-a făcut de cap, ironizându-și fiica în fel și chip pentru a-i da o lecție. În următoarele zile, contul ei de Instagram a devenit foarte popular.

Larry și-a făcut apariția pe contul fiicei sale pe 11 noiembrie, când a postat un selfie în care zâmbea. "Cred că-s drăguț. Poate o să șterg mai târziu asta", a scris el.

Când a văzut cum "i-a deturnat" contul tatăl ei, Madelynn l-a implorat să-i ia telefonul și să-i dea înapoi accesul pe Instagram. "După prima zi, Madelynn zicea că s-a răzgândit și că a ales o lună fără telefon. Iar el i-a spus: <<Nu.

Sunt prea implicat. Am foarte multe idei. Rămânem așa două săptămâni>>", a povestit mama adolscentei pentru Today. "E înnebunit după asta. Cred că o să-și facă cont pe TikTok când o să termine", a adăugat Tawnya Ford.

Din ce în ce mai urmărite, postările lui Larry au stârnit hohote de râs în toată lumea. Imaginile în care el își ironizează fiica, pentru a o învăța minte, i-au adus mii de like-uri.

Într-una dintre cele mai apreciate apariții, Larry poartă o perucă blondă și un maieu strâns cu fundiță pe piept, cu pantaloni scurți din denim și cizme în picioare, imitând ținutele adolscentelor care cerșesc atenție pe internet.

Altădată, a postat un selfie în care are pe cap casca de muncitor și a scris: "Poate mai fac o ședință foto mai târziu...

poate nu?", adăugând ironic hashtag-uri inspirate din cele folosite de fiica sa: #parenttakeover #makebetterchoices #instagood ##followme #feelingcute.

Ca să fie sigur că Madelynn a priceput lecția, a preluat controlul și pe contul ei de TikTok, unde a postat mai multe înregistrări video amuzante, inclusiv una în care el încearcă să danseze cu mișcări twerk.

Tawnya a spus că Madelynn ar fi trebuit să știe la ce să se aștepte, întrucât tatăl său obișnuiește să facă tot felul de lucruri jenante, cum ar fi să o ia de la școală îmbrăcat ca o mascotă. "Întotdeauna ne pricepm să ne facem copiii de râs", a declarat ea.

Deși a trebuit să suporte acest supliciu de neuitat ca să se învețe minte, nu-i chiar sfârșitul lumii pentru Madelynn.
Contul ei de Instagram este foarte urmărit acum - când Larry a trecut la butoane, ea avea câteva sute de like-uri. Acum are mii.


 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.