Jessica Simpson, în luptă cu kilogramele - FOTO

Jessica Simpson a recunoscut că în timpul sarcinii nu s-a abţinut de la nimic şi că acum procesul de slăbire nu este deloc uşor.

Cântăreaţa şi actriţa americană Jessica Simpson a devenit mamă pe 1 mai, când s-a născut fetiţa ei, Maxwell Drew. La scurt timp, vedeta a devenit imaginea firmei Weight Watchers şi s-a angajat că va reveni la silueta de dinainte de a rămâne însărcinată, urmând să primească în schimb câteva milioane de dolari.

Se pare însă că planurile nu merg aşa cum ar dori artista.

Jessica Simpson a recunoscut că în timpul sarcinii nu s-a abţinut de la nimic şi că acum procesul de slăbire nu este deloc uşor, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenţia Mediafax.

"Nu am avut nicio reţinere în timpul sarcinii pentru că era prima experienţă de acest gen pentru mine şi mi-am dorit să mă bucur de acele momente. Nu ştiam că surplusul de greutate nu va dispărea odată cu naşterea copilului", a declarat artista în vârstă de 32 de ani pentru USA Today.



Jessica urmează o dietă strictă, însă spune că nu poate încă alerga, din cauza sânilor, care sunt prea mari, relatează ziarul citat de Mediafax.

"Sunt o femeie normală care încearcă să se simtă bine şi să fie sănătoasă pentru copilul ei, pentru partener şi pentru sine.

Corpul meu nu poate reacţiona ca cel al unui supermodel", a mai spus cântăreaţa americană.

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Septembrie 2012