Jennifer Lopez recunoaşte: „Îl iubesc pe Drake“

Cântăreaţa a vorbit despre relația sa cu Drake, înainte de ceremonia de acordare a premiilor Grammy.

Jennifer Lopez a rupt tăcerea în privința relației cu rapperul Drake înainte de ceremonia de acordare a premiilor Grammy de duminică seara, relatează site-ul de divertisment AOL.com citat de Agerpres.

Momentul a avut loc pe loc pe covorul roșu, în timp ce vedeta discuta cu Ryan Seacrest, realizatorul show-ului "Live From the Red Carpet" de pe E! Entertainment Television, atunci când fosta gazdă a show-ului "American Idol" a întrebat-o despre relația sa rapperul.



"Îl iubesc pe Drake", a mărturisit Lopez, cu un zâmbet uşor stânjenit. "Este atât de strălucitor și de talentat", a adăugat ea.

Declaraţie vine la doar la câteva zile după ce s-a vorbit de o presupusă despărțire a celor doi, după o relație de două luni, din cauza programului lor încărcat. Drake, aflat în prezent în turneu în Europa, nu a fost fost prezent la ceremonia de acordare a premiilor, așa că nu a fost nevoit să răspundă la întrebări despre J.Lo.


Seacrest a întrebat-o totodată pe artistă dacă între ea și Drake au existat "scântei creative" în timp ce lucrau la melodia pe care au realizat-o recent, iar Jennifer a confirmat categoric. "Ne-am simțit minunat", a povestit ea. "Îl iubesc atât de mult pe acel băiat", a ținut să adauge aceasta.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.