Antonia s-a despărţit de soţul ei

Ruptura s-ar fi produs de mai mult timp, susțin surse din anturajul cuplului, dar nu a fost făcută publică de dragul fetiţei lor, în vârstă de doi ani.

Potrivit RTV, se pare că problemele celor doi ar fi plecat de la faptul că soțul Antoniei, Vicenzo, i-ar fi reproşat că stă acasă prea puţin cu fetiţa lor, iar cântăreața i-a spus că are nevoie de o pauză.

Antonia Iacobescu și Vincenzo Castellano s-au căsătorit anul trecut și au împreună o fetiță de 2 ani. Deși păreau fericiți, ei au decis să se despartă, însă nu se știe clar dacă vor ajunge la divorț.

Vincenzo a declarat pentru WOWbiz.ro că în acest moment este despărțit de soția sa, dar e optimist și a precizat că nu încă nu se pune problema divorțului.

"Da, este adevărat că ne-am despărțit, nu știu dacă vom divorța. Nici nu se pune problema să mă fi înșelat cu alt bărbat. Dacă vreodată s-ar fi întâmplat asta, aș fi fost primul care dădea presei această informație", a spus soțul Antoniei.



Ulterior, Vincenzo a revenit asupra declarației: "Nu vreau să declar nimic, Antonia este șefa în relația noastră, luați de bun doar ceea ce spune ea."

"Nu vreau să comentez nimic, sunt în Danemarca împreună cu soțul meu", a spus, la rândul ei, Antonia.

Pe de altă parte, tatăl Antoniei a fost surprins când a aflat. "Nu știu nimic despre asta, chiar îmi pare rău, ieri am vorbit cu ea, dar nu mi-a spus nimic, doar că este în Danemarca", a  spus Mihail Iacobescu pentru WOWbiz.ro.

 

Foto: Mediafax- WOWbiz

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Noiembrie 2012