Anna Lesko a născut un băiețel

Cântăreaţa a devenit mămică pentru prima oară. Deşi îşi dorea să nască la Chişinău, Anna Lesko a rămas la Bucureşti și a fost internată la Maternitatea Polizu.

Băieţul vedetei, care a venit pe lume în cursul serii de sâmbătă, a avut 3,2 kilograme la naştere, potrivit unor surse din cadrul spitalului, citate de postul Antena Stars. Artista a fost asistată la naștere de medicul Gabriel Lemnete.

Tatăl băieţelului este DJ Vinny, un muzician cu care artista are o relaţie de câţiva ani. Cei doi s-au cunoscut în vara anului 2010, iar la început au colaborat pe plan profesional.

Anna a ales să țină secret până în luna a şaptea faptul că era gravidă, iar hainele largi de scenă au ajutat-o să-şi ascundă burtica. Despre sarcina sa s-a aflat foarte târziu, abia când ea a dorit să anunțe acest lucru. În ciuda stadiului avansat al sarcinii, Anna nu a renunţat la concerte, dar a evitat cluburile, din cauza fumului de ţigară şi a zgomotului şi a cântat doar la petreceri private, notează ziarul Libertatea.



"Îmi doream un copil. Sarcina mea este foarte uşoară. Dacă o să meargă aşa de bine, o să mai fac imediat încă unul. Sunt în luna a şaptea. Pe scenă a fost cel mai greu. Dar băiatul meu este extrem de cuminte", declara cântăreaţa când a anunțat că este gravidă.

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Martie 2014